More


  Reacții prompte din partea societăților implicate în afacerea “Autobuzul”

  - Advertisement -

   Am primit de la Cristian Mosora – Senior Accont al firmei care intermediază din București afacerea „Autobuzul”, următorul răspuns din partea administratorului acestei societăți, Daniel Ciolan, General Manager:

  „Va multumim pentru articolul despre vehiculele pentru transport public, publicat de dumneavoastra aici: NOUTATE. Alte două autobuze hibrid au ajuns la Satu Mare – Gazeta de Nord Vest. Va trimitem mai jos si raspunsul domnului Daniel Ciolan, General Manager al societățiin noastre, referitor la cateva dintre informatiile prezentate in articol.

  <<Mulțumim pentru interesul acordat vehiculelor destinate transportului în comun din municipiul Satu Mare și ne bucură cât de bine au fost primite acestea de către sătmăreni.
  Referitor la datele prezentate în articol, dorim să clarificăm situația termenelor de livrare pentru autobuzele hibrid furnizate de noi pentru compania de transport public din Satu Mare.

  În prezent, compania noastră mai are 2 contracte active, în derulare, cu municipiul Satu Mare pentru livrarea de 6 autobuze hibride. Ambele contracte au fost semnate pe data de 13 iulie 2020. Foarte important de precizat este faptul că data de semnare a contractelor nu coincide cu data de începere a calculului intervalului de livrare.

  În contracte se regăsește un termen numit Ordinul de Începere, care, pe scurt, este data la care se transmite ordinul de start a producției către producător. Ordinele de Începere în cazul ambelor contracte sunt emise la data de 4 august 2020, moment de la care începe calculul celor 9 luni drept termen de livrare maxim.

  În concluzie, cele 6 autobuze hibride vor fi livrate conform condițiilor contractului până cel tarziu la data de 4 mai 2021; mai mult, 2 vehicule au fost deja livrate în cursul acestei săptămâni, așa cum ați prezentat și dvs. în articol” – Daniel Ciolan, General Manager.>>”
  Gruiţă Ienăşoiu

  Gruiță Ienășoiu

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img