More


  Tinerii își prezintă ideile de business în fața antreprenorilor de top din România

  - Advertisement -

  Ai între 16 și 24 de ani? Ai o idee de afacere în care crezi și pe care consideri că o poți transforma într-un business de succes? NU mai sta pe gânduri! Până pe 23 februarie completează formularul, depune-l și intră în programul de la Tinerii în Arenă. 7 oameni de afaceri sunt pregătiți să-ți asculte ideea și să îți ofere feedback iar dacă reușești să-i convingi ai șansa să primești mentorat și sprijin în dezvoltarea propriului business.
  Doi din trei tineri, la nivel național, au apetit pentru antreprenoriat – arată studiul Insights PulseZ, iar -unul din patru este deschis să își pornească propria afacere dacă găsește resursele necesare. Intenția pentru antreprenoriat este mare la nivel de România însă un procent aproape nesemnficativ (1% dintre tinerii între 15-34%) chiar încep o afacere, conform INS.
  Pentru acei tineri motivați să își înceapă propria afacere și au o idee de business pe care vor să o pună în aplicare s-a deschis etapa de preselecție în cadrul evenimentului Tinerii în Arenă, cel mai mare eveniment de business pentru Generația Z din România.
  Evenimentul anterior, din noiembrie 2020, a avut peste 1800 de participanți înregistrați și o audiență online de peste 20.000 care au urmărit cu atenție sfaturile unor antreprenori de succes precum Dragoș Petrescu, Dragoș Anastasiu, Daniela Marișcu, Cristian Onețiu, Cristina Bâtlan și Radu Constantin.
  În ediția aceasta organizatorii și-au propus să selecteze 15 tineri pe care să îi treacă printr-un program de mentorat de aproximativ două luni, înainte de a-i selecta pe cei șapte care își vor prezenta ideile de business în fața a șapte dintre cei mai cunoscuți și de succes antreprenori români.
  Parteneri media ai evenimentului: Gazeta de Nord Vest şi Nord Vest TV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img