More


  Un ÎNGER s-a dus la ceruri imediat după BOTEZ

  - Advertisement -

  Un înger de copil de numai șase săptămâni s-a dus la ceruri imediat după botez. A făcut stop cardio-respirator după ce preotul de botez la cufundat în cristelniță.

  Bebelușul din Suceava, dus la spital după ce s-a înecat în timpul botezului, a murit luni dimineață. El se afla la Spitalul Județean, unde a ajuns în stare gravă. Copilului i s-a făcut rău în momentul în care preotul l-a scos din cristelniță.

  Bebelușul de doar șase săptămâni ar fi înghițit foarte multă apă și a fost resuscitat de medicii de pe ambulanța SMURD, ajunsă de urgență la fața locului. Incidentul a avut loc la biserica „Sfinții Constantin și Elena” din oraș.

  Părinții au sunat la 112 după ce au constatat că starea celui mic se înrăutățește.

  „Un copil de o lună și jumătate a fost găsit în stop cardio-respirator la biserică după botez. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD. A ajuns în stare gravă pe secția ATI, intubat și ventilat mecanic”, declara duminică seara doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.

  Protopopul Doru Budeanu a confirmat pentru presa locală din Suceava că bebelușul a fost scufundat complet în apă, arătând că „botezul se face prin întreita cufundare, după rânduielile Bisericii”.

  Protopopul a mai declarat că a vorbit cu preotul care a oficiat botezul și acesta i-a spus că bebelușul a plâns atât în timpul botezului, cât și după ce a fost scos din apă.

  „După câteva minute preotul a sesizat că s-a moleșit, a anunțat imediat la 112 și a venit un echipaj SMURD”, a afirmat protopopul Budeanu, potrivit Monitorul de Suceava.

  Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bebelușului mort după botez

  A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după moartea copilului, anunță poliția din Suceava.

  Purtătorul de cuvânt al Poliției Suceava, Ionuț Epureanu, a declarat, pentru Mediafax, că bebelușul a murit duminică noaptea, în jurul orei 1, astfel că s-a schimbat încadrarea juridică inițială de vătămare corporală din culpă s-a schimbat, cercetările fiind desfășurate, în prezent, pentru ucidere din culpă.

  SURSA: DIGI24.RO  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img