More


  Un ONG sătmărean a organizat două sesiuni de săniuș terapeutic la Cavnic

  - Advertisement -

     În numele fundației cu activități profund caritabile, Tibor Koczinger, ne-a trimis un interesant material pe care îl redăm mai jos. Nu vom pomeni numele fundației tocmai pentru că noi credem că actele de caritate se fac și eventual se popularizează fără a te bate cu cărămida în piept. Totuși, pentru cei care doresc notorietate le stăm la dispoziție cu paginile noastre electronice și printate, posibil și ecran TV, dar să avem și noi beneficii financiare, materiale sau tot de notorietate.

  „Zăpada dă farmec iernii și nu există copil care să nu se bucure să se joace în ea. Știm cu toții că jocul, bucuria nemărginită și râsul uită de griji și boli, indiferent dacă este vorba de un copil sau de un adult.

  De 19 ani, fundația noastră caută cum ar putea vindeca, repara tot ceea ce a fost rănit cândva și cum ar putea întări speranța în familiile care se luptă pentru vindecare și pentru viață. În această luptă ajută, de exemplu, jocul și râsul, deoarece vindecă atât copilul bolnav, cât și familia sa.

  Vacanța de iarnă s-a dovedit a fi o bună oportunitate de a duce beneficiarii programului în natură, unde este multă zăpadă pentru a te da cu sania și pentru a face bulgări și oameni de zăpadă. În această săptămână, sub grija domnului Ionuţ Stancovici, au fost organizate două excursii la Cavnic, iar acestea au fost prilejul perfect pentru familii de a ieși din rutina zilnică.

  În comunitate a devenit o adevărată convingere faptul că este posibil ca oamenii să se vindece nu numai prin metode clinice, ci și prin astfel de programe de reabilitare. La urma urmei, tot ceea ce bucură, mișcă și ridică, întărește sistemul imunitar, corpul și sufletul deopotrivă.

  Dacă doriți să sprijiniți recuperarea copiilor bolnavi de cancer și să le întăriți speranța, aveți șansa de a face acest lucru şi prin redirecționarea de 3,5% din impozitul pe venit. Informații suplimentare sunt disponibile la sediul fundației (strada Ceahlăului nr. 38) sau telefonic (0261715136) în zilele lucrătoare de la 8:00 la 16:00.”

   

  A consemnat Gruiță Ienășoiu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img