More


  Comedie și iubire la Teatrul de Nord

  - Advertisement -

  Pe scena Teatrului de Nord, Trupa Mihai Raicu vă invită joi 4 martie 2021, de la ora 19.00 să descoperiți amuzanta poveste de amor dintre cei doi protagoniști.

  „Pasiunea lui Narcisse Mondoux” este o comedie alertă despre dragoste și nu numai, cu replici savuroase pline de aluzii nu întotdeauna subtile, și care ne conduc adesea spre emoție și lacrimi.

  Textul este scris de Gratien Gélinas, unul dintre cei mai apreciați actori, dramaturgi și regizori din Canada. Traducerea și adaptarea îi aparțin lui Zeno Fodor. Un spectacol de Cristian Ioan. Din distribuție fac parte actorii: Carmen Frățilă, Radu Botar și Cristian But.

  Piesa lui Gratien Gélinas, surprinzătoare și tandră, cu un umor de foarte bună calitate, oferă două partituri de excepție pentru actorii care au șansa să întruchipeze cele două personaje – în cazul nostru, Radu Botar și Carmen Frățilă. Însuși autorul (actor și regizor) a jucat-o de peste 500 de ori.

  Biletele se pot cumpăra de la Agenție, str. Horea nr. 6, rezervări se pot face prin email la agentie.teatruldenord@gmail.com, sau la telefon 0261712106 (între orele 10.00 – 17.00). 

  Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 20 lei (studenți, elevi, pensionari).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img