More


  Permise suspendate pe bandă rulantă

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la acest sfârșit de săptămână, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 380 de sancțiuni contravenționale.
  Astfel, în perioada 26-28 februarie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 380 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 150 000 de lei.
  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 58 conducători auto și au ridicat șapte certificate de înmatriculare.
  Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 44 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 101-154 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, 90 km/h, respectiv 100km/h.
  Patru conducători auto nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
  Patru conducători auto au fost depistați în trafic, în timp ce efectuau depășiri neregulamentare pe tronsoane de drum unde această manevră este interzisă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img