More


  Liga a 3-a. Alex Negrea lasă Chindia pentru Șimleu

  - Advertisement -

  Sportul Șimleu, echipă preluată în această lună de antrenorul Dacian Nastai a reuşit o achiziţie importantă pentru noul sezon şi l-a adus pe Alexandru Negrea, un fotbalist de 22 de ani, din Satu Mare, care vine de la Chindia Târgovişte. Jucătorul a fost în ultimele două sezoane în lotul echipei din Târgovişte şi are 7 mecirui bifate în prima ligă. În perioada junioratului, Alexandru Negrea a jucat pentru toate grupele de la FC Augsburg, cât şi pentru echipa secundă, în Bundesliga II.

  Deşi nu are statutul altor echipe şi activează în Liga a III-a doar de un an, Sportul Şimleu a reuşit să transfere jucători importanţi cu meciuri în prima ligă.

  În toamna anului trecut, sub Măgură a venit experimentatul Gueye Mansour, iar în această vară, gruparea condusă de Ioan Gurzău a reuşit o altă achiziţie notabilă şi a adus un fotbalist din Liga 1.

  Alex Negrea este originar din Satu Mare şi a fost convins să vină la Şimleu de antrenorul Dacian Nastai, care l-a antrenat pe Negrea în prima parte a junioratului.

  Alex Negrea este fost internaţional U19, unde a fost coleg cu Ianis Hagi, Andrei Vlad, Florinel Coman, Vlad Dragomir sau Alexandru Paşcanu.

  Fotbalistul din Satu Mare a semnat deja cu Sportul Şimleu şi a jucat în amicalul de miercuri cu Unirea Dej, câștigat de dejeni cu 3-0.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img