More  Cum am trecut peste nebunia cu Black Friday!

  - Advertisement -
  Ei bine, s-a dus și Vinerea Neagră a reducerilor. Sau a cumpărăturilor, a golirii cardurilor, conturilor etc. etc… Luni 13 mi-am promis că nu plătesc nimic…nu dau nici cash și nici cu cardu nici un leu chior…
  Că te-ai plimbat fizic  prin magazine, ori ai navigat online, week-end-ul ăsta a fost unul de coșmar. Aveai impresia că toată lumea e în căutare de chilipiruri iar comercianții au devenit brusc samarinenii din pilda biblică.
    Am încercat un slalom printre ce s-a vândut mai bine-n acest an….Chiar dacă, în continuare, s-au golit rafturile cu televizoare sau aspiratoare, în topul preferințelor a fost cu totul altceva. Cumpărăturile au început încă de la primele ore ale dimineții, iar cele mai mari vânzări s-au înregistrat la băuturi alcoolice, cosmetice, produse pentru animale și jucării. Am  avut parte de oferte serioase și la apartamente, autoturisme sau aur.
  Chiar și 10.000 mii de euro a „lăsat” la preț un proprietar pentru un apartament la malul mării. Aproximativ 400 de milioane de lei este suma totală a reducerilor. Iar „minutul de aur” a fost înregistrat de dimineață, la ora 07:19, atunci când au fost comandate produse de peste 9 milioane de lei.
  Am găsit  şi vouchere la tratamente corporale, la carne de porc, dar şi la vacanțe și la bilete de avion.
  Unul dintre cei mai mari retaileri din România a vândut după primele 45 de minute ale campaniei produse și servicii în valoare de puțin peste 225 de milioane de lei, cu o medie de 1.366 de lei per client. Numărul total de clienți a fost la prima oră de 164.658. Din produsele speciale s-au comandat 9 automobile, 224 de nopți de cazare, 868 de grame de aur și aproape 6 tone de carne de porc.
  Topul județelor cu cele mai mari sume ale cumpărăturilor până la ora 08:00 au fost: Iași, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Dolj, București, Cluj, Timiș şi Constanța. Noi, cu Satu Mare nici în top dar nici la coadă…
  P.S. N-au lipsit nici glumele …de la Vlad Țepeș care a lăcrimat la țepele pe care românii le-au luat de Black Friday și până la românu care fericit că a găsit vacanțe ieftine și-a luat două în locuri diferite dar în aceeași perioadă de timp.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts