More  Mamă surugat, afacere din care o sătmăreancă vrea să facă bani

  - Advertisement -

  O tânără din județul Satu Mare vrea să facă bani și astfel că se oferă să fie mamă surogat.
  Anunţurile postate de tinere care vor să devină mame surogat sau de persoane intersate să găsească mame surogat sunt foarte dese. Chiar în 12 noiembrie, o tânără din judeţul Satu Mare îşi arăta disponibilitatea de a deveni mamă surogat. Ea menţionează care are un băieţel în vârstă de 12 ani, “perfect sănătăos”:
  ”Bună, mă numesc Fabiola, am un băiețel de 12 ani perfect sănătos, eu am 31 ani și aș vrea să devin mamă surogat. Sunt din jud. Satu Mare! Nu sunt căsătorită îl cresc singură pe fiul meu! Cei interesați mă găsiti în pv”, este mesajul postat pe un grup cu acest specific de pe Facebook.
  La peste două luni de când PRESShub a sesizat existenţa grupului de Facebook „Mamă purtătoare, mamă de surogat, mamele-surogat”, acesta este în continuare activ, cu un număr şi mai mare de membri, fiind o interfaţă pentru reţelele de trafic de persoane.
  PRESShub semnala, la finalul lunii august, existenţa unui grup de Facebook care a devenit o veritabilă bursă pentru racolarea tinerelor din România, Republica Moldova sau Ucraina, care să devină mame surogat. O acoperire pentru traficul de persoane, grupul nu a fost închis sau deranjat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts