More

  “Când țara arde“, Cozma tastează… în direct la o televiziune națională!

  Tot am văzut oameni nepăsători și politicieni pe care să îi doară în dos de țară …dar deputatul Cozma pare “profesor universitar” atunci când vine vorba de nepăsare și nebăgarea în seamă vizavi de problemele oamenilor. Culmea … oamenii sunt cei care l-au trimis în Parlamentul României pe un loc călduț unde are un salariu de 12.000 lei lunar și unde are șofer, fotograf care mai mult postează, comentează și atacă adversarii politici și oamenii care nu se aliniază la ideile, cretinitățile și ilegalitățile “preșului” PNL, bani de deplasări, cazări și transport cu avionul la capitală și multe alte beneficii.

  Oare câți din cei care au ieșit în stradă să protesteze se pot bucura de astfel de beneficii? Marele miserupist îmbrăcat în straie de moralist a fost invitat luni seara la un talk show politic la o televiziune națională din partea PNL, partidul pe care l-a reprezentat în studio, unde se discuta despre problemele transportatorilor și fermierilor.

  Culmea culmilor, Adrian Cozma nu a fost deloc atent la ce se discuta în studio. A tresărit, s-a agitat și implicat în discuție doar atunci când a venit vorba de Vama Halmeu și cum intră și nu ies cerealele și alte lucruri din țară. Prietenii știu de ce! În rest, toată emisiunea a conversat prin mesaje cu cineva. Cu cine? Va(l)i Mă da nu am putea fi siguri! Mai mult, în momentul în care unul dintre fermierii prezenți i se adresa și erau în prim plan, acesta nu a avut bunul simț să își ridice privirea din telefon și a continuat să tasteze cu nerușinare! De altfel, a și fost taxat de către moderator și invitata Oana Zamfir de mai multe ori în cadrul emisiunii.

  Se poate vedea în poze că timp de mai multe minute nu și-a ridicat capul din telefon. Asta este un semn clar de nepăsare, dar și dispreț față de o țară întreagă!

  Nici un alt comentariu … pozele vorbesc de la sine!

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE