More

  Strategii eficiente. Întâlnire de lucru a structurii PSD Diaspora la sediul central al partidului din București

  În data de 17 Februarie, la sediul central al Partidului Social Democrat din București, a avut loc o întâlnire de lucru semnificativă a structurii PSD Diaspora. Această întâlnire a fost prezidată de coordonatorul național de campanie al PSD, Mihai Tudose și sătmăreanul Gheorghe Cârciu, președinte al structurii PSD Diaspora și ministru secretar de stat al Departamentului Românilor de Pretutindeni.

  În cadrul acestei reuniuni, s-au adunat reprezentanții diasporei românești, atât din țară cât și de peste granițe, pentru a discuta și a elabora strategii eficiente de implicare și sprijinire a comunităților românești de peste hotare.

  Prezent la întâlnire a fost și coordonatorul județean al PSD Satu Mare în relația cu Diaspora, Raul Băbțan. Acesta a subliniat importanța întâlnirii ca fiind un pas esențial în direcția consolidării legăturii între România și comunitățile din străinătate: „Prin dialog și colaborare, ne propunem să construim un viitor mai bun pentru toți românii, indiferent unde aleg să își trăiască viețile. Este esențial să recunoaștem contribuția valoroasă a diasporei la dezvoltarea și prosperitatea țării noastre.”

  Această întâlnire marchează un angajament continuu al PSD de a lucra îndeaproape cu diaspora românească, recunoscând rolul crucial pe care aceasta îl joacă în societatea românească și în promovarea intereselor României pe plan internațional.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE