More

    Un Salam reținut și-o Mirabelă ce ne-a lăsat cu ochii-n soare

    Că ne plac ori ba manelele trebuie să recunoaștem că am tresărit cu toții la știrea venită pe toate canalele media, joi dimineață, cum că celebrul Florin Salam a fost reținut.

    Motivul e unul muzical dacă e să ne luăm după notele din dosar. Iar printre cei care au dat bani , fără număr dar n-au mai apucat să se bucure de Salam s-ar afla și un om de afaceri din Satu Mare.

    ”Manelistul Florin Salam a fost reținut pentru 24 de ore, într-un dosar în care e acuzat de înșelăciune, după ce a încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-a mai prezentat pentru a-şi onora angajamentul”, potrivit surselor Digi24. Printre victimele cântărețului se numără și un om de afaceri din județul Satu Mare care a fost înșelat de cântăreț. Florin Salam a fost ridicat joi dimineaţă şi dus la audieri la Secţia 2 Poliție din Capitală, fiind acuzat de înşelăciune. În acest dosar au avut loc dimineaţă trei percheziţii, alte două persoane fiind cercetate alături de Florin Salam.

    Nu intrăm în amănunte și lăsăm justiția să se pronunțe dacă țeapa a fost de calitate…

    Ca o completare am zice că nu trebuie să fii neapărat manelist ca să-ți lași fanii cu ochii-n soare…Acum o săptămână și mai celebra Mirabela Dauer le-a tras o țeapă de zile mari spectatorilor ce și-au luat bilete sau au rezervat locuri la concertul de la Casa de Cultură din Ardud…Mai întâi a amânat cu o zi cântarea apoi fără nicio explicație a anunțat că nu mai vine la Ardud. Acum s-a lăsat cu un litigiu…Promitem să vă ținem la curent cu finalul poveștii…

    Până atunci rămânem cu versurile celui mai cunoscut cântec al Mirabelei…

    ”Fotoliul din odaie
    Și-o carte ce-ai lăsat-o pe noptieră
    O ultimă țigară,
    Uitată într-un colț pe etajeră
    Și floarea din fereastră,
    Biletul ce-a rămas de-atunci pe masă
    Toate te așteaptă să te întorci acasă…
    Te-aștept să vii
    Să te întorci la mine
    Numai aici
    Ne va fi cel mai bine…”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE