More  Mircea Baniciu, de veghe în lanul de lavandă… la Ardud

  În 15-16 iunie, sătmărenii sunt invitați într-o locație inedită, în lanul de LAVANDĂ al Dianei de la Ardud pentru a participa la un eveniment deosebit, aflat la a IV-a ediție, un eveniment dedicat lavandei, planta-minune care ne atrage nu doar prin frumusețe și miros, dar și prin proprietățile terapeutice pe care le are.
  Pe lângă activitățile puse la dispoziție de organizatori (photo corners, street food, produse tradiționale, produse cu și din lavandă etc.) atracția principală va fi un concert susținut de îndrăgitul folkist Mircea Baniciu, sâmbătă, de la ora 18.00, atunci când baladele sale pe ritmuri de chitară vor întreține atmosfera feerică de pe dealul înmiresmat din Ardud Vii.
  În parteneriat cu Primăria Orașului Ardud și cu Casa de Cultură “Dr. Augustin Mircea”, familia Freind vă invită să faceți parte dintr-o poveste fascinantă, care valorifică munca depusă din pasiune și cu drag.
  Dedică timp ție și familiei tale sau prietenilor și veniți împreună la Ardud pentru a vă bucura de clipe de relaxare prin muzică în natură.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE