More


  Artiştii sătmăreni deschid Zilele Sătmarului

  - Advertisement -

  zilele-orasului-satu-mare

  Sătmarul intră de azi în zodia distracţiei. Şi asta pentru că debutează cea de-a XVII-a ediţie a Zilelor Oraşului Satu Mare, programată în intervalul 31 mai – 2 iunie. Organizatorii dau garanţii ferme că va fi o ediţie de-a dreptul explozivă. Concret, vor concerta în cele trei zile nume mari ale scenei muzicale româneşti, printre care Ştefan Bănică Jr., Puya, Alex Velea, Corina, DJ Project şi Hi-Q. Iubitorii de muzică populară vor avea parte şi ei de un adevărat regal folcloric, urmând să urce pe scena amplasată la Hotelul Dana I, situat pe Drumul Careiului, artişti de prim-plan, precum Nicolae Furdui Iancu, Fraţii Petreuş sau Cristian Pomohaci. Şi toate acestea la doar jumătate din bugetul alocat în ediţia anterioară.

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, le-a promis sătmărenilor că vor avea parte de distracţie pe cinste în cele trei zile. Edilul şef sătmărean a precizat că prima zi, respectiv astăzi, va fi dedicată exclusiv artiştilor sătmăreni. “Vineri vor urca pe scenă doar artişti sătmăreni, pentru că noi vrem să ne promovăm talentele. Vor urca pe scenă artişti precum Corina, trupa Stigma, Saranyi Botond, iar seara se va încheia cu o paradă a DJ-ilor sătmăreni”, a declarat primarul Dorel Coica. Conform aceleiaşi surse, scena principală va fi amplasată în Piaţa 25 Octombrie. Seria de evenimente va debuta de la ora 16.00, în timp ce deschiderea oficială va avea loc azi, de la ora 19.00, când vor urca pe scenă artişti precum Corina, trupa Stigma, respectiv DJ-ii sătmăreni Soso, Cătăboy, Leviciusz, Pepe şi Gabi.

  Sătmărenii îi vor putea urmări sâmbătă, de la 20.30, pe rapper-ul Puya, urmat de DJ Project, de la 21.20, respectiv Ştefan Bănică Jr., de la 22.15. A doua zi se va încheia cu un foc de artificii. Ultima zi va fi încheiată de Alex Velea, care va concerta de la ora 21.15, iar în final vor urca pe scenă cei de la Hi-Q. Tot duminică, pe scena de folclor, vor concerta Nicolae Furdui Iancu, Cristian Pomohaci şi Fraţii Petreuş, alături de alte nume consacrate ale folclorului codrenesc şi oşenesc din judeţul Satu Mare.

  Ciprian Bâtea

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img