More  Băsescu, înainte de primirea lui Rasmussen, ziariştilor: Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?

  - Advertisement -

  Preşedintele Traian Băsescu i-a întrebat, râzând, vineri, înaintea primirii la Cotroceni a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, cu ce se ocupă, adăugând: “Rahova, Jilava, nimic?”, iar întrebat dacă ia în considerare graţierea lui Gigi Becali, a răspuns: “Lasă!”. Şeful statului s-a adresat jurnaliştilor, înainte cu câteva secunde de momentul sosirii la Palatul Cotroceni a secretarului general NATO: “Ce faceţi, măi copii? Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?”. El a fost întrebat apoi dacă ia în considerare cererea de graţiere a lui Gigi Becali, însă preşedintele a răspuns “Lasă!” şi a făcut un semn cu mâna, indicând că nu vrea să răspundă.

  George Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

  Rasmussen a făcut vineri o vizită oficială la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu preşedintele Băsescu, premierul Ponta şi miniştrii Apărării şi Externelor. El va primi, de asemenea, titul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0