More


  Băsescu, înainte de primirea lui Rasmussen, ziariştilor: Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?

  =

  Preşedintele Traian Băsescu i-a întrebat, râzând, vineri, înaintea primirii la Cotroceni a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen, cu ce se ocupă, adăugând: “Rahova, Jilava, nimic?”, iar întrebat dacă ia în considerare graţierea lui Gigi Becali, a răspuns: “Lasă!”. Şeful statului s-a adresat jurnaliştilor, înainte cu câteva secunde de momentul sosirii la Palatul Cotroceni a secretarului general NATO: “Ce faceţi, măi copii? Cu ce vă ocupaţi azi? Rahova, Jilava, nimic?”. El a fost întrebat apoi dacă ia în considerare cererea de graţiere a lui Gigi Becali, însă preşedintele a răspuns “Lasă!” şi a făcut un semn cu mâna, indicând că nu vrea să răspundă.

  George Becali se află în penitenciar după ce a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

  Rasmussen a făcut vineri o vizită oficială la Bucureşti, unde s-a întâlnit cu preşedintele Băsescu, premierul Ponta şi miniştrii Apărării şi Externelor. El va primi, de asemenea, titul de Doctor Honoris Causa al Universităţii Bucureşti.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img