More


  Cum comentaţi faptul că sătmărenii nu vor ca Satu Mare să fie capitala viitoarei regiuni?

  - Advertisement -

  Angela Turcu, 34 de ani, secretară: “Mă miră atitudinea celor chestionaţi în acel sondaj. Nu înţeleg cum au putut să ofere astfel de răspunsuri. Am înţeles că numai 4% sau 5% din cei chestionaţi au răspuns afirmativ. E de-a dreptul revoltător.”

  Olah Janos, 49 de ani, muncitor necalificat: “Nici pe mine nu mă interesează unde va fi capitala viitoarei regiuni. Ştim cu toţii că nu există nicio şansă să fie la Satu Mare, aşa că mi-e totuna că va fi la Cluj sau Oradea.”

  Sorin Moraru, 44 de ani, patron: “Sătmărenii sunt realişti. Cu toţii ştiu că viitoarea capitală a Regiunii de Nord- Vest va fi la Cluj Napoca. În concluzie, s-au resemnat să mai spere la vreo minune în acest sens.”

  Cătălin Erdei, 22 de ani, student: “Nu înţeleg de ce nu vor ca în oraşul lor să fie capitala viitoarei regiuni. Am avea o mulţime de avantaje. S-ar crea o mulţime de locuri de muncă după ce toate instituţiile îşi vor muta aici sediul regional. Ar fi foarte bine pentru noi. Poate că avem noroc şi chiar se va întâmpla aşa.”

  Marius Oros, 31 de ani, informatician: “Habar n-am cum s-a ajuns la această concluzie. Sincer să fiu, nici mie nu îmi pasă unde va fi capitala. Asta în cazul în care se vor şi înfiinţa aceste regiuni până la sfârşitul anului.”

  Raluca Moldovan, 27 de ani, agent de asigurări: “Nu cred că sondajul prezentat este real. Dacă totuşi reflectă realitatea şi numai circa 5% dintre sătmăreni vor ca Satu Mare să fie capitală de regiune, înseamnă că ceilalţi 95% sunt bătuţi rău de tot cu leuca în cap.”

  Ioan Cristea, 48 de ani, fermier: “Pe cine credeţi că interesează astfel de lucruri? Este treaba celor pe care i-am ales să stabilească asemenea treburi. Abia mă descurc de la o zi la alta, aşa că numai la problemele astea nu am timp să mă gândesc.”

  Kulcsar Elemer, 41 de ani, economist: “Nu am cum să comentez astfel de sondaje. În schimb, sunt revoltat pe atitudinea concitadinilor mei, care nu realizează câte câştiguri am avea dacă viitoarea capitală a Regiunii de Nord- Vest ar fi la Satu Mare. Dacă vor sta totuşi puţin să gândească, poate îşi vor schimba părerea.”  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img