More    Ion Iliescu: Nu compromiţi USL pentru un om care tulbură apele

    Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, că PSD nu trebuie să rişte ruperea USL condiţionând alianţa cu PNL de excluderea lui Sorin Roşca Stănescu, el arătând că USL nu trebuie compromisă de un om care tulbură apele ca să iasă în faţă. “Nu compromiţi un act politic de majoră importanţă pentru ţară, pentru PSD, de un om care tulbură apele de dragul de a ieşi în faţă”, a spus Iliescu, referindu-se la Sorin Roşca Stănescu.
    El a arătat că “e treaba” PNL să judece cazul lui Roşca Stănescu. “PSD e deranjat de nişte ieşiri şi declaraţii inoportune. Dar el e un om cunoscut, aşa, eu am avut cu el de-a face cu ani în urmă, dacă vă amintiţi. L-am dat şi în judecată atunci. Acum e membru de partid la PNL, e reprezentantul lui în Parlamernt, aşa că PNL ar trebuie să judece”, a spus Iliescu.
    Întrebat dacă PSD nu ar trebui să rişte ruperea USL condiţionând existenţa alianţei de excluderea lui Roşca Stănescu din PNL, Iliescu a răspuns: “Nu, ar fi mare eroare şi cred că în primul rând PNL trebuie să abordeze cu responsabilitate subiectul”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE