More


  Medalii pentru Satu Mare – Judoka sătmăreni la Cupa Nordului de la Baia Mare

  - Advertisement -

  medaliati-judo

  Ediţia cu numărul 10 a Cupei Nordului la judo a adunat peste 700 de sportivi la sfirsitul saptaminii trecute în Sala Polivalentă din Baia Mare. Întrecerile s-au desfăşurat pe şase suprafeţe de luptă amenajate în Polivalenta băimăreană.

  De remarcat că primii 3 clasaţi la fiecare categorie au fost recompensaţi cu medalii şi diplome, iar cele mai bune echipe cu kimonouri în valoare de 500 euro (locul I), 300 euro (locul II) şi 200 euro (locul III). Mai trebuie amintit faptul că la Cupa Nordului au luat parte sportivi din Ungaria, Moldova, Ucraina, Austria şi România.

  Din Satu Mare au participat judoka de la CS UNIO și Fușle Security
  De la CS Fușle Security Satu Mare au participat trei sportivi. Marian Halas a terminat pe locul 2 la cat 81 kg, iar Vasile Fușle a terminat pe trei la aceeași categorie. Ovidiu Pop a luat bronzul la +100kg.

  Delegația celor de la CS UNIO a fost mai numeroasă iar sportivii pregătiți de Mihai Terelyi au avut o comportare onorabilă reușind să se întoarcă acasă cu opt medalii.
  U11 loc 3-Teleki Viktória (26 kg), Stan Dominic (30 kg), Oprea Sergiu (46 kg). U13, 1. Czerlau Jennifer (52 kg); 2.: Takács Atlanta (40 kg). U15, loc 3 : Czerlau Mercédesz (57 kg). U18. loc 1. Kovács Dóra (63 kg). U21-U23 loc 2: Sámel Lóránd (100 kg).
  Marian Halas și Samel Lorand vor participa la sfîrșitul săptămânii la etapa de Cupa Mondială de la București, în vreme ce Cristian Șereș se pregătește de Cupa Europei de la Leibnitz-Austria.

  Florin Mureşan  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare