More  Mihai Rusu: “Nu s-a pus niciodată problema intrării în partid a senatorului Valer Marian!”

  - Advertisement -

  valer
  În lumina unor informaţii potrivit cărora senatorul Valer Marian ar urma să intre în rândul formaţiunii politice PP-DD, Gazeta de Nord-Vest a solicitat o opinie din partea liderilor sătmăreni ai partidului. Aceştia au negat că s-ar fi purtat discuţii pe această temă, precizând hotărât că nu s-ar fi pus niciodată problema intrării în partid a senatorului Valer Marian.

  Prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Mihai Rusu, a infirmat zvonurile potrivit cărora senatorul Valer Marian ar urma să fie acceptat în rândul membrilor acestei formaţiuni politice.”Din informaţiile mele, credeţi-mă, nu am auzit de aşa ceva. Cel puţin la noi în partid nu s-a discutat o astfel de problemă. Într-o asemenea problemă trebuie să discutăm atât cu organizaţia judeţeană a partidului cât şi cu cei din conducerea centrală. Pentru că o astfel de decizie ar trebui luată în consens cu toată lumea. Din punctul meu de vedere, până nu discutăm cu conducerea centrală şi cu conducerea organizaţiei judeţene nici nu intră în discuţie o astfel de problemă. Sunt prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Poporului – Dan Diaconescu şi pot să vă spun cu fermitate că nu s-a pus niciodată o astfel de problemă. Pot să spun că sunt foarte bine informat, cel puţin în ceea ce priveşte partidul nostru şi nu am cunoştinţă de aşa ceva”, a declarat prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Mihai Rusu.
  Reamintim că nici liderii judeţeni ai Partidului Democrat-Liberal sau ai Partidului Conservator nu au luat în calcul o astfel de posibilitate. Mai mult, preşedintele Organizaţiei Judeţene Satu Mare a Partidului Democrat-Liberal, Petre Mureşan, a respins cu vehemenţă această idee.

  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts