More  Pamfletu’ lui Sasu: Ultimele mizerii ale lui Valerică

  - Advertisement -

  fotopamflet

  După ce a îngropat cel puțin de două ori Avertismentul din Nord-Vest, o dată tipărit și o dată online, vajnicul nostru senator Valerică, urmărit din OZN, dar fără frică, continuă să-și împrăștie dejecțiile infecte prin Sătmar. Incapabil să priceapă că lumea s-a săturat de el și de aberațiile sale, Valerică cu aia mică se încăpățânează să fie mogul de presă. Obișnuit la viața sa cu chestiile mici, senatorul elicopter a avortat deocamdată un pseudo-portal, ce se vrea mortal la adresa inamicilor din umbra și penumbra care pare să-i învăluie mintea. Deși nu are niciun fel de viziune, visează să devină și proprietar de televiziune. Faptul că ar fi în incompatibilitate cu funcţia de senator atât de dragă lui nu pare să-l intereseze absolut deloc. În mod sigur va folosi interpuşi pentru câteva zacuşti. Probabil că se va afla tot timpul, dar numai din întâmplare, în redacţia viitoare. Pentru gazetuţa lui s-a băgat şi-n curu’ târgului, de unde îşi scrie în continuare mizeriile ordinare, deocamdată numai în mediul virtual.
  Întrucât Valerică nu poate instaura camorra decât pe spinarea altora, a încercat să strângă în jurul său ziarişti consacraţi pe care până nu demult i-a considerat de-a dreptul rataţi. Pe unii i-a făcut drogaţi, alcoolici sau hoţi, pe alţii i-a dat pur şi simplu afară pentru că l-au maimuţărit. Acum, când are din nou nevoie de ei, i-a momit cu salarii enorme şi câteva şaorme. Stropite şi acestea din belşug cu alcool, pentru a demonstra că este un foarte vajnic senator. Având la cap şezut, aceştia l-au crezut. Deocamdată îi execută ordinele fără nicio logică, în evidentă stare euforico- bahică. Dar într-o zi totul se va termina, când senatorul îi va confunda cu foştii săi chelneri de la Cluj, pe care-i dirija după cum vroia prin cârciuma sa. Deocamdată, aceştia merg agale şi împart ziare, împreună cu vajnicul senator, devenit mai nou salahor distribuitor. Din cauza alcoolului îngurgitat, nici măcar nu-şi dă seama că se face de rahat.
  Împărţind azi dreptatea pe pâine, Valerică nu se gândeşte ce-l aşteaptă mâine. Nu îl doare nici în cocoşel că a ajuns singur- singurel. Foştii prieteni şi colaboratori îl ocolesc, din cauza comportamentului neomenesc. Doar CIA şi KGB îl mai însoţesc, asta când nu se plictisesc. Gândind ca un cârnaţ, umblă după foştii săi subordonaţi. Târcoalele date noii redacţii GNV nu i-au oferit deocamdată niciun fel de satisfacţii. Crezând că mai poate pune presiune pe cineva se plimbă toată ziulica împrăştiindu-şi jenanta fiţuică, mai ceva ca o curcă. Până la urmă cineva va avea ac şi de cojocul său.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts