More    Theodor Stolojan: Nu voi participa la alegerile interne pentru Cotroceni

    Europarlamentarul Theodor Stolojan declară că nu vrea să participe la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie, el apreciind că Liviu Negoiţă şi Emil Boc ar trebui să participe la cursa internă. Europarlamentarul a spus, la RFI, că preferă să-şi continue munca la Parlamentul European.

    Întrebat dacă ar fi interesat să intre în cursa internă pentru Cotroceni, Theodor Stolojan a răspuns: “Nu, eu voi dori să-mi continui mandatul la Parlamentul European, dar aceasta, sigur, depinde de hotărârea partidului. Eu cred că în Partidul Democrat Liberal putem găsi deja persoane mai tinere, mă refer… vârsta care au dovedit ceva… undeva 40-50 de ani, care să poată să participe la această competiţie. Eu anul acesta împlinesc totuşi 70 de ani şi cred că e rândul acestei generaţii, undeva între 40 şi 60 de ani, care să aspire la o asemenea funcţie”.”Eu cred că partidul va avea înţelepciunea să declanşeze această competiţie internă şi să vedem întâi rezultatele competiţiei”, a adăugat europarlamentarul democrat-liberal.

    Legat de cine ar trebui să participe la alegerile primare din PDL pentru Cotroceni, Theodor Stolojan a precizat că sunt “foarte mulţi oameni în Partidul Democrat Liberal care au performat în mod deosebit în funcţiile de exemplu de primar de capitale de judeţ, de sectoare ale municipiului Bucureşti”. “Mă refer şi la Sectorul 3, avem oameni care au performat foarte bine în funcţiile de miniştri”, a continuat el. Întrebat dacă se referă la Liviu Negoiţă şi Emil Boc, deputatul european a răspuns: “Categoric, categoric!”.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE