More

    Tibi Csik: „Vrem să sărbătorim promovarea împreună cu suporterii”

    oli-zalau

    Olimpia mai are nevoie de un singur punct în meciul de sîmbătă pentru a fi și matematic promovată în liga a 2-a. Antrenorul Tibi Csik împreună cu jucătorii țin să invite toți iubitorii fotbalului sătmărean și pe toți suporterii Olimpiei să umple stadionul, sîmbătă, la partida cu Național Sebiș pentru ca la final să sărbătorească împreună revenirea în eșalonul doi. ” Putem fi chiar de vineri seara promovați dacă Hunedoara nu cîștigă la Sănătatea. Dar indiferent de rezultatul de la Cluj, noi trebuie să cîștigăm cu Sebișul pentru a termina returul cu punctaj maxim. Îi invităm pe suporteri alături de noi. Trebuie să fie o sărbătoare a fotbalului sătmărean” spune Tibi Csik.

    De altfel, conducerea Olimpiei pregătește si cîteva surprize publicului pentru ultimul meci din acest sezon iar jucătorii au filmat ieri și un clip de promovare a meciului , ce va fi difuzat pînă sîmbătă la Nord Vest TV. Fundașul Glodean va absenta, fiind singurul suspendat din lotul galben-albaștrilor.

    Etapa a 25-a
    Olimpia Satu Mare – Național Sebiș, Jiul – Europa, FC Zalău – CS Oșorhei, Sănătatea – FC Hunedoara, Unirea Dej – Plimob Sighetu Marmației, SESO Cîmpia Turzii – Șoimii Pîncota.

     

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE