USL nu a decis nimic în privinţa lui Roşca Stănescu

05_Sorin_Rosca_Stanescu_ND

Liderii USL au discutat aproximativ o oră. La Palatul Victoria s-au mai aflat liderii USL Liviu Dragnea, Daniel Chiţoiu, Radu Stroe şi Sebastian Ghiţă. Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că la întâlnirea de la Guvern cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a decis nimic. “Nu am decis nimic”, a declarat Ponta, întrebat despre discuţiile de la sediul Guvernului. De asemenea, premierul a precizat că a cerut, miercuri, în şedinţa USL, sancţionarea lui Sorin Roşca Stănescu. Potrivit unor surse politice participante la întâlnirea de vineri, discuţiile pe acest subiect vor fi reluate în USL luni.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a sosit, în jurul orei 17:00, la Guvern, împreună cu liderii USL Liviu Dragnea şi Daniel Chiţoiu, în Palatul Victoria aflându-se premierul Victor Ponta. Pe parcursul zilei au circulat informaţii că liderii USL se vor întâlni. Crin Antonescu s-a aflat, vineri, pentru mai multe ore, la sediul USL.
Premierul Victor Ponta, lider USL, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei USL, că în cadrul Uniunii există “o problemă seriosă” care îl priveşte pe senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu, care ar fi dus o campanie împotriva PSD şi are “o agendă proprie”. Premierul a evitat să precizeze, miercuri, dacă a cerut sancţionarea lui Sorin Roşca Stănescu şi a susţinut că a solicitat poziţia oficială a PNL în acest caz.
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la finalul şedinţei USL, că nu apreciază că în cazul senatorului PNL Sorin Roşca Stănescu există elementele pentru care să fie acuzat de ducerea unei campanii împotriva PSD sau a lui Victor Ponta, menţionând însă că a avut afirmaţii excesive.
Joi, Antonescu a afirmat că s-ar fi pus problema excluderii lui Sorin Roşca Stănescu din partid dacă ar fi existat numai declaraţiile violente şi inacceptabile ale acestuia împotriva lui Victor Ponta, el arătând că excluderea nu s-a discutat pentru a nu crea o confuzie.
Ponta a replicat că nu este mulţumit de soluţia PNL în cazul lui Roşca Stănescu şi arată că acesta a continuat criticile la adresa PSD, generând astfel cea mai mare criză a USL de la formare, şi precizează că “dacă nu se face nimic, nu putem merge mai departe împreună”.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

Ziua Otilia Marchiș, bogată în manifestări culturale, la Carei

Marți, 8 octombrie 2019, a avut loc Ziua Otilia Marchiș la Carei, în organizarea Direcției de Cultură a a Municipiului Carei, cu ocazia împlinirii...

ACCIDENT GRAV în județ. Trei persoane, transportate la SPITAL

Un grav accident de circulație, soldat cu rănirea a trei persoane, s-a produs, în această dimineață, în jurul orei 8.00 în localitatea Pișcolt. Victimele...

FOTOGALERIE. PANICĂ. Incendiu de PROPORȚII în județ. Casă mistuită de FLĂCĂRI

Nu mai puțin de 16 subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu 3 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, au intervenit...

Mare-i grădina Ta, Doamne!

Bursa de azi ne duce de la Satu Mare , la Mare! Nu pentru o vacanță ori o baie cu nămol ! Ci pentru...

Perechea Varga Chris & Polak Hanna, vicecampioană la Naționalele de Clase

Loga Dance School a participat in weekend la Campionatul National de Clase al Romaniei, campionat organizat la Bucuresti, unde au participat peste 600 de...