More


  Concluzii pozitive după Zilele Sătmarului

  - Advertisement -

  zilele-orasului-satu-mare

  Edilii Sătmarului sunt extrem de mulţumiţi de modul în care s-au desfăşurat Zilele Municipiului Satu Mare. Ei sunt de părere că mereu este loc de mai bine, dar per total cele trei zile de sărbătoare au fost reuşite. Majoritatea cetăţenilor cu care s-au întâlnit au declarat că le-au redat sărbătoarea de altădată, iar prestaţiile artiştilor şi formaţiilor invitate s-au dovedit a fi pe placul celor mai mulţi dintre spectatori.

  Dorel Coica:”M-am simţit excepţional”
  Primarul Dorel Coica se declară mulţumit de felul în care a fost organizat evenimentul din toate punctele de vedere. Acesta a mulţumit cetăţenilor pentru modul civilizat de care au dat dovadă, iar colegilor săi din Primărie pentru implicare. „M-am simţit excepţional. Sătmărenii au venit în număr extraordinar de mare, nicicând nu am văzut aşa multă populaţie care să participe la un eveniment de genul acesta. M-a bucurat extrem de mult. Muzica a fost, zic eu, de calitate. A avut un mare succes şi acel spectacol de muzică populară care s-a desfăşurat la Hotel Dana I, chiar am participat la deschidere şi era plin. Era ambianţă civilizată, oamenii au stat la masă, relaxaţi. În centru aţi văzut ce a fost. O aglomeraţie de nedescris, dar lume foarte civilizată. Toate trupele au fost de top, care sunt în top în momentul de faţă în România. Vreau să transmit un mesaj pe această cale din partea conducerii Primăriei. Mulţumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestor evenimente. Colegii mei au fost zi şi noapte implicaţi. Le mulţumesc cetăţenilor şi pentru civismul, modul foarte corect şi relaxat de comportament în aceste trei zile. Comercianţii sunt foarte mulţumiţi pentru că au avut trei zile pline în care şi ei şi-au rezolvat problema. Mă bucur că am avut iniţiativa de a acorda prioritate comercianţilor din Satu Mare” a declarat, pentru Gazeta de Nord-Vest, primarul Dorel Coica.

  Feedback pozitiv
  Viceprimarii Marcela Papici şi Radu Roca s-au simţit bine de Zilele Municipiului Satu Mare. Alături de famiile lor, au luat pulsul pozitiv al evenimentului. „Feedbackul pe care l-am primit nu ştiu dacă, din păcate sau din fericire, dar a fost doar cel pozitiv. Aşteptăm feedbackurile negative via presa, via comentarii on-line, pentru că sunt convinsă, e ca la o nuntă, nu poţi să mulţumeşti pe toată lumea. În general, zic eu, lumea s-a simţit foarte bine”, a precizat viceprimarul Papici, care a trăit la maxim fiecare concert şi nu a ratat nicio ocazie de a se poza cu artiştii de top. Viceprimarul Roca a fost încântat de eveniment, mai ales că a trecut şi pe la Dana I, acolo unde era scena pe care au urcat artiştii de muzică populară. „M-am simţit foarte bine din moment ce am fost implicat pentru a asigura buna desfăşurare şi organizare a acestor trei zile de sărbătoare. Pe această cale vreau să mulţumesc tuturor celor care s-au implicat pentru ca evenimentul să fie unul reuşit, şi aici m-aş referi la Poliţia Rutieră, Poliţia Locală, Jandarmeria, operatorul care a asigurat igienizarea şi, în primul rând, agenţilor economici care au avut standuri foarte bune. Dintre recitaluri cel mai mult mi-a plăcut cel susţinut de Ştefan Bănică Jr., iar apoi a celor de la HI-Q. Mi-au plăcut şi recitalurile de la Dana I, acolo unde cap de afiş a fost Furdui Iancu”, a precizat viceprimarul Roca.

  Felicitări pe Facebook
  Felicitările din partea sătmărenilor curg de două zile pe pagina de Facebook a primarului Dorel Coica. Iată câteva dintre părerile celor care au participat la manifestările dedicate celei de-a XVII-a ediţii a Zilelor Municipiului Satu Mare. „Mulţumim d-le primar pentru aceste minunate concerte, păcat că vremea nu a fost cea dorită!”, scrie Ingrid Szilagyi. “Cred că de 10 ani nu a fost atâta lume cum a fost acum în aceste 3 zile…mulţumim şi felicitări”, susţine Diana Laura. “Şi noi mulţumim pt. aceste 3 zile de adevărat festival…..mulţumim primăriei şi domnului primar…Felicitări!”, semnează Oliver Bond.

  Lorena Georgi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare