More  Criza cu Coreea de Nord a fost depăşită, o să trecem şi de cea cu PC

  Crin-Antonescu-discurs

  Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri, comentând poziţia exprimată de PC despre ACD, că nu trebuie pierdut simţul umorului nici în momentele grele, el adăugând: “Omenirea a putut depăşi criza creată la un moment dat de Coreea de Nord(…), o să putem şi noi depăşi această criză cu PC”.

  Antonescu a fost întrebat cum vede poziţia exprimată de conservatori, care au apreciat protocolul ACD drept nefuncţional. “Nu trebuie să ne pierdem simţul umorului nici în momentele grele, ceea ce nu înseamnă că nu luăm lucrurile în serios. Omenirea a putut depăşi, de pildă, criza creată la un moment dat de Coreea de Nord, a fost o ameninţare foarte serioosă. Până la urmă au putut fi depăşite, şi o să putem şi noi depăşi această criză cu PC” , a răspuns Antonescu. El a fost chestionat dacă a primit scrisoarea înaintată de preşedintele PC, Daniel Constantin, care ar fi făcut referire la situaţia ACD. “Am probleme de corespondenţă văd, la un moment dat şi domnul Băsescu mi-a trimis o scrisoare la care se pare că nu am răspuns. În fine, am trecut şi peste asta, voi vedea exact ce scrisoare mi-a trimis Daniel Constantin. Nu m-am aşteptat, în sensul că ne-am întâlnit fizic destul de des în ultima vreme şi nu mi-a spus măcar să caut în cutia poştală”, a replicat Antonescu.
  Liderul PNL a precizat că aşteaptă o discuţie oficială cu liderii PC în care să fie clarificate lucrurile, iar dialogul nu se poate purta prin intermediul televiziunilor. “Nu putem comunica doar prin televizor, evident fiecare pentru milioanele noastre de alegători, ca partid şi la televizor, ca să ştie oamenii (…) Milioane de alegători ale conservatorilor, milioanele de alegători ale liberalilor, să ştie ce poziţii avem”, a comentat Antonescu. El a menţionat că nu sunt reuniuni ale USL la care să nu fie reprezentat şi PC, însă a admis faptul că nu au mai fost organizate şedinţe speciale ale ACD.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE