Expoziţie şi lansare de carte la Biblioteca JudeţeanăBiblioteca Judeţeană organizează azi două evenimente în cadrul Caravanei Culturii Sătmărene. Primul eveniment, vernisajul expoziţiei foto-documentare “Cărturari sătmăreni cu preocupări în domeniul limbilor clasice”, se va derula în Sala media, cu începere de la orele 13.00. Expoziţia are rolul de a valorifica patrimoniul Bibliotecii Judeţene Satu Mare şi de a promova personalităţile locale cu preocupări în domeniul limbilor clasice, dorind să atragă atenţia asupra personalităţilor care au trecut prin Sătmar şi care şi-au desfăşurat activitatea în cadrul mai multor domenii, printre care şi cel al literaturii şi limbilor clasice. Expoziţia continuă şirul de evenimente organizate de secţia „Colecţii speciale şi fond de patrimoniu”, cu scopul de a prezenta cât mai multe personalităţi locale şi de a valorifica fondul de carte şi periodice al secţiei, oferind şi de această dată informaţii noi şi interesante.

Cel de-al doilea eveniment, lansarea cărţii “Arta de a trăi cu eleganţă”, semnată de autoarea Oana Mîndruţ, se va derula cu începere de la orele 15.00, în aceeaşi locaţie. Cartea va fi prezentată de către gazetarul şi publicistul Voicu D. Rusu, în prezenţa invitaţilor, a familiei şi a prietenilor autoarei dar şi a celor care au afinităţi cu subiectele dezbătute în carte.

Oana Mîndruţ este absolventă a Facultăţii de Ştiințe Politice şi Administraţie Publică, secţia Jurnalistică şi a Facultăţii de Studii Europene, ambele din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca. A activat ca jurnalist atât în presa scrisă cât şi în radio şi televiziune, iar în prezent este expert în comunicare şi formator pentru cursuri în domeniul comunicării, relaţiilor publice şi dezvoltării personale.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts