More  Florentina Constantin, desemnată Miss Zilele Oraşului Satu Mare 2013

  - Advertisement -

  miss1

  În cadrul manifestărilor organizate de Zilele Oraşului Satu Mare, sâmbătă s-a desfăşurat concursul de frumuseţe în urma căruia juriul, al cărui preşedinte a fost primarul Dorel Coica, a desemnat-o pe Roxana Florentina Constantin “Miss Zilele Oraşului Satu Mare – ediţia 2013”. La concurs s-au înscris iniţial nouă candidate, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, dar una dintre ele s-a retras din competiţie. Chiar dacă pe durata desfăşurării competiţiei au fost reprize de ploaie, concursul, prezentat de Victor Constantinovici, s-a desfăşurat fără probleme.

  Trei probe şi reprize de ploaie
  La începutul concursului, cele opt candidate la titlul de cea mai frumoasă sătmăreancă au fost prezentate juriului, al cărui preşedinte a fost primarul Dorel Coica, şi din care au mai făcut parte preşedintele CJ, Adrian Ştef, designerul Ioana Călin, medicul stomatolog Călin Culcean, Gabriella Sas de la Gaby`s Models, Peter Richard, Vlad Crasnai, Veronica Hodas, Bianca Timiş şi Răzvan Govor. Cele opt candidate au fost Roxana Gavrău, Roxana Florentina Constantin, Ioana Tofei, Alexandra Starovski, Szintia Mailat, Roxana Malanka, Alexandra Filimon şi Bianca Săveanu.
  Printre reprizele de ploaie, la prima probă candidatele la miss au trebuit să convingă membrii juriului să le voteze. Fiecare concurentă şi-a ales câte un membru al juriului, încercând apoi să-l convingă că ea este cea mai frumoasă fată din concurs. Cât timp candidatele s-au pregătit pentru proba a doua, pe scenă au urcat manechinele de la Gaby`s Models, prezentând ţinute alese de la D`Anartis, iar momentul artistic a fost asigurat de formaţia de dans “Stil” din Satu Mare.
  Mult aşteptată de public, în special de cel masculin, a doua probă a fost cea a costumelor de baie. Concurentele s-au prezentat îmbrăcate sumar având şi câte un instrument muzical , trebuind să demonstreze atât publicului cât şi juriului că ştiu să le folosească. Manechinele de la Gaby`s Models au făcut a doua prezentare de modă a ţinutelor şi bijuteriilor de la D`Anartis, piese hand-made realizate de Dana şi Ana. Prezentarea ţinutei de seară a fost ultima probă a acestui concurs, fiind decisivă pentru alegerea celei mai frumoase sătmărence. În perioada în care juriul a deliberat, formaţia de dans Stil şi Tudor Toduţ au întreţinut atmosfera.

  miss2

  Juriul a decis
  Cel mai aşteptat moment a fost anunţarea câştigătoarei titlului de cea mai frumoasă sătmăreancă, atunci când alături de Victor Constantinovici s-a alăturat pe scenă şi Maria Moiş. Prima dată au fost anunţate câştigătoarele premiilor de popularitate. Astfel, cel oferit de satumareonline.ro a fost câştigat de Ioana Tofei, care a primit şi un voucher în valoare de 500 de lei la salonul de frumuseţe Armizette, în timp ce al doilea, oferit de SMTV, a fost adjudecat de Szintia Mailat.
  S-a trecut apoi la prezentarea podiumului. Pe locul III al concursului de frumuseţe, premiat de Peter Walter, s-a clasat Roxana Gavrău, concurenta cu nr. 1, iar locul II, premiat de Călin Culcean, a fost câştigat de Alexandra Filimon, concurenta cu nr. 7. În cele din urmă, a fost prezentată şi câştigătoarea concursului “Miss Ziua Oraşului Satu Mare, ediţia 2013”, aceasta fiind Roxana Florentina Constantin, concurenta cu numărul 2, fiind premiată de primarul Dorel Coica şi preşedintele CJ Adrian Ştef.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts