More


  Hoţ de telefon mobil, prins cu ajutorul victimei

  - Advertisement -

  Un hoţ de telefoane mobile a fost prins în timp record de poliţiştii sătmăreni, fiind ajutaţi de una dintre victime. Astfel, Iuliu D., în vârstă de 35 de ani, din Medieşu Aurit, suspectat de furtul unui telefon mobil, a fost depistat de poliţişti în 15 minute de la reclamarea furtului. La reuşita acţiunii a contribuit şi victima infracţiunii, care a reţinut şi a relatat poliţiştilor date exacte legate de îmbrăcămintea şi fizionomia bărbatului ce i-a furat telefonul.

  În cursul nopţii de marţi spre miercuri, după ora 1.00, partea vătămată se întorcea de la spital şi, având probleme cu piciorul, se deplasa greoi, ceea ce a atras atenţia suspectului. Tânărul bănuia că va putea acţiona în voie, fără a întâmpina rezistenţă. A trecut în fugă pe lângă bărbatul de 56 de ani şi i-a furat din buzunarul pantalonilor telefonul mobil, plănuind să cumpere în schimb alcool. Victima, rămasă fără telefon, s-a întors la Urgenţe de unde a anunţat Poliţia cu privire la infracţiunea căreia i-a căzut victimă. De îndată au ajuns la faţa locului patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, precum şi un poliţist al Biroului de Investigaţii Criminale, aceştia reuşind în 15 minute să-l prindă pe suspect şi să-i restituie părţii vătămate telefonul. Pe numele lui Iuliu D. a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă suspectul a mai comis şi alte infracţiuni.

  Şi poliţiştii Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală au depistat principalii suspecţi în cazul furtului din locuinţa unui bărbat în vârstă de 70 de ani, din Pir. Din ancheta poliţiştilor a rezultat că Bela B., în vârstă de 46 de ani, şi Arpad B., în vârstă de 36 de ani, ambii din Pir, au pătruns în locuinţa consăteanului lor şi au furat bunuri în valoare de 800 lei – butelie de aragaz, covoare, pahare şi tablouri. Prejudiciul a fost recuperat aproape în întregime, iar cei doi suspecţi sunt anchetaţi atât pentru furt calificat, cât şi pentru violare de domiciliu.

  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare