More

  Judo: Bronz pentru Mercedes Czerlau la Cupa Europei

  mercedes czerlau

  În ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul, sportivii de la CS UNIO continuă să cucerească medalie după medalie. La sfîrșitul săptămânii trecute, Mercedes Czerlau a reușit să obțină bronzul la Cupa Europei, competiție rezervată cadeților ce a avut loc la Gyor în Ungaria.

  Eleva inimosului antrenor Mihai Terelyi a concurat la categoria de vârstă 15 ani (67 kg) şi a terminat pe locul trei. Mercedes a avut de disputat cinci meciuri, a câştigat patru şi a suferit o singură înfrângere, în meciul pentru intrarea în finală. În meci pentru medalia de bronz a învins, înainte de limită, o sportivă din Cehia.

  Sergiu Oprea şi Stan Dominic, medaliaţi la C.N. de judo copii
  Altfel, trei judoka de la Clubul Sportiv Unio Satu Mare au participat la Campionatele Naţionale pentru copii sub 11 ani, competiţie care a avut loc la Techirghiol. Doi dintre cei trei sportivi, și ei elevi ai antrenorului Mihaly Terely, s-au întors acasă cu câte o medalie. Sergiu Oprea a câştigat medalia de argint şi titlul de vicecampion naţional la categoria 46 kilograme, în timp ce Stan Dominic (30 kg) a urcat pe treapta a treia a podiumului cucerind bronzul. Raul Oprea, fratele lui Sergiu, a pierdut meciul pentru medalia de bronz şi în final a terminat concursul pe locul 5 la categoria 48 kg.
  Toate cheltuielile legate de deplasarea şi participarea sportivilor la aceste competiţii au fost asigurate de părinţi.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE