More  Marian Valer a încercat să provoace scandal în Senat

  - Advertisement -

  valer-marian

  Senatorul Marian Valer a încercat ieri să provoace scandal în Senat, chiar înainte de începerea dezbaterilor asupra proiectelor de lege aflate pe ordinea de zi. Acesta a declarat că se consideră în continuare membru al grupului PSD din Senat, pentru că nu i s-a adus la cunoştinţă excluderea din partid. Preşedintele de şedinţă, Cristian Dumitrescu, şi liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, i-au înterupt discursul, amintindu-i că în plen sunt dezbătute probleme legate de activitatea parlamentară şi nu disputele interne de partid.

  “Am aflat că săptămâna trecută, când nu eram aici, cetăţeanul Ilie Sârbu a anunţat că aş fi fost exclus din PSD. Ţin să precizez că până acum nu mi s-a adus la cunoştinţă acest lucru. Astfel, mă consider în continuare membru al PSD”, a declarat Marian Valer, încercând să redeschidă un subiect tranşat săptămâna trecută. Nemulţumirea senatorului vine în contextul în care acesta pierde diverse avantaje materiale ce decurg în urma calităţii de membru al unui grup parlamentar: birou, secretară şi maşină.

  Preşedintele de şedinţă, Cristian Dumitrescu, l-a atenţionat pe senatorul Marian că cele relatate nu au nimic în comun cu activitatea parlamentară, îndemnându-l să-şi tranşeze disputele la nivel de organizaţie de partid. În replică, liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a declarat că subiectul Marian Valer “este închis”. “Eu cred că nu mai are rost să discutăm. Tema este închisă. Decizia de excludere din partid a domnului senator Marian a fost luată de organizaţia din care a făcut parte (n.r. PSD Satu Mare). Nu este de datoria mea să îi comunic domnului Marian decizia luată de organizaţia locală PSD”, a precizat Ilie Sârbu.

  Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sârbu, a anunţat săptămâna trecută că Marian Valer a fost exclus din PSD, drept urmare şi din grupul social-democrat, partidul retrăgându-i şi calitatea de membru în comisiile permanente ale Camerei Superioare a Parlamentului.

  Marius Oproiu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts