More  Odoreul va avea stand special de Zilele Judeţului

  - Advertisement -

  dumitru-pop-primar-odoreu

  Odoreul va avea un stand special de Zilele Judeţului Satu Mare în cadrul căruia vor fi prezentate tradiţiile, produsele tradiţionale, realizările şi, nu în ultimul rând, gastronomia comunei. Tot cu această ocazie, vor fi promovaţi artiştii comunei, precum şi meşteşugarii din zonă.

  Potrivit celor afirmate de primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, acest stand va fi unul dintre cele mai frumoase şi interesante. “Vom încerca să venim cu tot ce are comuna noastră mai frumos şi mai de preţ. În cadrul standului organizat de comuna Odoreu de Zilele Judeţului Satu Mare vom prezenta viaţa dulce a comunei, prin produsele fabricii de ciocolată, pălinca produsă la Mărtineşti, precum şi produsele de lactate a fabricii de lapte din comună. Totodată, vor mai fi prezentate în imagini şi realizările comunei din ultima perioadă, printre care reabilitarea Căminului Cultural şi a străzilor comunei. De asemenea, tot în imagini vom arăta şi capturile cele mai mari de peşte din Balta de la Odoreu”, a mai afirmat primarul Pop.

  Edilul şef al Odoreului a mai arătat că în cadrul standului comunei vor fi promovaţi artiştii şi lăutarii din comună, printre care pot fi amintiţi Nelu Tarţa, Vasile Badea, Felician Jurja şi, nu în ultimul rând, Ionel Sabău, un urmaş autentic al maestrului Dumitru Fărcaş.

  Nu va lipsi nici gastronomia locului. “După cum se ştie, în fiecare an de ziua comunei Odoreu organizăm şi un concurs gastronomic. Acum, de Zilele Judeţului Satu Mare, la standul nostru vom prezenta celor interesaţi o parte dintre realizările culinare ale bucătarilor din comună, precum şi o serie de produse tradiţionale din zonă”, a mai afirmat primarul Dumitru Pop.

  Considerând că organizarea primei ediţii a Zilelor Judeţului Satu Mare este de bun augur, primarul Odoreului îi invită pe toţi cei interesaţi să viziteze standul comunei pe durata celor trei zile şi să se bucure de tot ceea ce le va fi oferit aici.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts