More    Vom dona familiilor victimelor tragediei din Muntenegru o sumă în numele Camerei Deputaţilor

    Deputaţii au ţinut, marţi, un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului din Muntenegru, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat că va dona o sumă din fondul Camerei pentru familiile victimelor. Valeriu Zgonea a propus, la începutul şedinţei de plen, un moment de reculegere pentru victimele din Muntenegru.
    El a spus că a discutat cu staff-ul Camerei şi va dona în numele Camerei o sumă din fondul la dispoziţia preşedintelui fiecărei familii, fără să menţioneze suma. “Nu este o sumă foarte mare, dar fiecare dintre familiile care au avut această problemă va primi resurse financiare din partea Camerei Deputaţilor. Am luat această decizie în numele dumneavoastră, sper că sunteţi în asentimentul meu”, le-a spus Zgonea deputaţilor. Conform unor surse parlamentare, este vorba despre 4.000 de lei pentru fiecare dintre persoanele decedate, în total 72.000 de lei.
    Un autocar cu turişti români s-a răsturnat, duminică în jurul orei 18.00 ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi. Senatorii au ţinut, marţi, în plen, un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului din Muntenegru.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE