More  Băsescu a testat, la “Pro Motor”, noul Logan MCV: Foarte bun raportul preţ-calitate, o maşină bună

  - Advertisement -

  base

  Preşedintele Traian Băsescu s-a suit la volanul noului Logan MCV, într-un test drive pentru “Pro Motor”, el afirmând, în emisiunea difuzată duminică pe Sport.ro, că apreciează automobilul şi că raportul calitate-preţ este optim pentru această clasă.

  “Pare mai agresivă şi mai compactă, mai adunată. E mai rea”, a spus Băsescu, la început, despre designul maşinii. El a apreciat cum porneşte maşina, spunând că uneori îi place să demareze din viteza a doua.

  Prezentatoarea Pro Motor, Roxana Ciuhulescu, l-a surprins pe Traian Băsescu cu muzica din maşină, punând ca fond sonor melodia “Marinari”, de Trio Grigoriu.

  Preşedintele a spus că apreciază cum se comportă suspensiile maşinii, dar a găsit şi un minus: “Uite ce incomod e să tragi frâna. Deci trebuie ridicată. Până la modelul asta nu aveau cotieră”.

  Traian Băsescu a menţionat că piaţa din România încă nu este pregătită pentru autoturismele electrice, fiind necesară o infrastructură specială. Despre ideea unei maşini Dacia cu motor de Mercedes Băsescu a spus că este “fantezistă” şi nici nu ar mai fi vorba despre o Dacie.

  Preşedintele a precizat că apreciază maşinile fabricate în România şi că foloseşte cel mai des Loganul de la SPP. Traian Băsescu a amintit că are şi un Duster, singurul de culoare roşie, dar şi un Ford B-max, primul ieşit pe poarta fabricii Ford de la Craiova.

  Şeful statului s-a arătat mulţumit, în concluzie, de performanţele maşinii, spunând că raportul calitate-preţ este optim pentru clasa automobilului şi că balanţa se înclină în favoarea calităţii: “O maşină bună, plăcută. Sigur, ştii înainte de a te urca pe ea că nu eşti într-un Mercedes. Dar pentru clasa ei e chiar excepţională. Foarte bun raportul preţ-calitate, aş spune că e câştigătoare calitatea la preţul ăsta. Mie chiar îmi place maşina”.

  Prezentatoarea emisiunii i-a dăruit preşedintelui o ie tradiţională, dar şi papuşa Nadia Comăneci pentru nepotica sa, ca să fie mândră că este româncă încă din prima zi de viaţă.

  La înregistrările emisiunii, preşedintele a fost întrebat şi despre LPF, Dumitru Dragomir, FRF, Mircea Sandu şi George Becali. Întrebat despre Dumitru Dragomir, Băsescu a răspuns, râzând: “Are impresia că nu e batrân? Îl punem în formol, nea Mitică şi liderii sindicali în ţara asta, care sunt veşnici”.

  Preşedintele a afirmat că la FRF lucrurile stau altfel şi că a vorbit cu Mircea Sandu, care în 2014 este gata să susţina o altă generaţie. El a menţionat că îl vede la FRF atât pe Gică Popescu, cât şi pe Anghel Iordănescu.

  Traian Băsescu a preferat să evite subiecul Gigi Becali. “Când o facem de oaie şi vorbim despre Gigi Becali, ne-ar veni să ne călugărim”, a spus, Băsescu, râzând, referindu-se la ideea ca patronul Stelei să intre, din închisoare, la Facultatea de Teologie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts