More  Cadre noi la poliţie şi jandarmi

  absolventi

  La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Satu Mare şi Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, recent au avut loc repartizări pentru absolvenţii Şcolilor Militare de Subofiţeri, respectiv ai Şcolilor “Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca şi “Vasile Lascăr” din Câmpina, promoţia 2013. Astfel, la nivelul judeţului Satu Mare au fost repartizaţi 14 absolvenţi, dintre care 11 la IPJ Satu Mare şi trei la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ), dintre care doar unul dintre aceştia este sătmărean.

  Astfel, începând de ieri, în structurile Jandarmeriei sătmărene au apărut trei cadre noi, aceştia fiind sergent major Mădălin – Vasile Bologa, sergent major Călin – Flaviu Vădan din Satu Mare şi sergent major Ştefan – Vasile Chiriac. Ziua de ieri şi-au început-o cu prezentarea în faţa comenzii unităţii, care prin colonelul Dorel Gheţea – prim adjunct al inspectorului – şef, le-a adresat cuvântul de bun venit în rândul cadrelor militare active, subliniind faptul că de ieri sunt militari, iar îndatoririle şi obligaţiile civice au crescut, fiind jandarmi atât la locul de muncă, dar şi în timpul liber. Celor trei tineri subofiţeri le-a fost prezentată unitatea, au fost informaţi cu privire la misiunile care le vor fi încredinţate, urmând a fi încadraţi în structurile de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

  Şi la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare au fost repartizaţi 11 noi agenţi de poliţie, absolvenţi ai Şcolilor „Septimiu Mureşan” din Cluj Napoca şi „Vasile Lascăr” din Câmpina, promoţia 2013. Dintre cei 11 absolvenţi care au ajuns la Satu Mare, zece au fost repartizaţi în mediul rural, la Posturile de Poliţie, unul singur rămânând în cadrul Biroului Rutier. Niciunul dintre noii agenţi de poliţie nu este sătmărean, au primit însă repartiţie în judeţul Satu Mare, în funcţie de propriile opţiuni şi de nevoile inspectoratelor.

  Pavel Prodaniuc

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE