More  Catherine, soţia prinţului William, ar putea naşte astăzi

  - Advertisement -

  kate-middleton-pregnant-war

  Ducea de Cambridge, soţia prinţului William al Marii Britanii, ar putea naşte în cursul zilei de vineri, afirmă o sursă citată de site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

  În timp ce britanicii aşteaptă cu înfrigurare naşterea bebeluşului regal, presa din regat a anunţat noaptea trecută că termenul sarcinii ducesei de Cambridge nu a fost depăşit, aşa cum multe persoane începuseră să creadă, scrie dailymail.co.uk.

  Presa anunţase săptămâna trecută că ducesa Kate trebuia să nască pe 13 iulie, însă potrivit unor informaţii de ultimă oră, naşterea va avea loc vineri.

  Numeroşi jurnalişti şi-au instalat corturile în faţa aripii Lindo a spitalului St. Mary din Londra de aproape două săptămâni, iar reţelele de socializare au fost pur şi simplu inundate cu zvonuri despre sarcina ducesei Kate. Potrivit unuia dintre aceste zvonuri, soţia prinţului William ar fi intrat în noaptea de joi spre vineri în travaliu.

  Luni, Camilla, soţia prinţului Charles, a lăsat să se înţeleagă că aşteptarea se va încheia în curând şi că aşteaptă venirea pe lume a unui băieţel sau a unei fetiţe “până la sfârşitul acestei săptămâni”.

  Singura confirmare oficială referitoare la termenul la care va naşte ducesa Kate a venit în urmă cu mai multe luni, atunci palatul regal a anunţat că naşterea va avea loc la “jumătatea lunii iulie”. Însă, potrivit unei surse, data naşterii prevăzută de medici este vineri, 19 iulie – ceea ce înseamnă că, dacă naşterea va întârzia două săptămâni, bebeluşul regal britanic ar putea veni pe lume pe 2 august.

  O sursă apropiată de familia regală a spus: “Un număr mic de angajaţi ai spitalului St. Mary care ar putea fi de gardă atunci când ducesa va naşte au fost contactaţi şi li s-a spus că trebuie să nu consume deloc alcool cu o lună înainte de naştere”.

  “Li s-a spus că data naşterii este 19 iulie”, a declarat aceeaşi sursă pentru The Telegraph.

  Camilla, soţia prinţului Charles, a dezvăluit în timpul unei vizite pe care a făcut-o la spitalul de copii St. Austell din comitatul Cornwall: “Aşteptăm cu toţii lângă telefon. Sperăm că până la sfârşitul acestei săptămâni el sau ea va veni pe lume”.

  Biroul de presă al Palatului Kensington, unde vor locui prinţul William şi soţia sa, a refuzat să confirme data exactă la care ducesa de Cambridge va naşte, deşi Kate însăşi a lăsat să îi scape, în timpul unei discuţii în public, în urmă cu câteva luni, faptul că urmează să nască “la jumătatea lunii iulie”.

  Potrivit presei britanice, prinţul William şi-a luat câteva zile de concediu de la baza aeriană din Ţara Galilor unde lucrează ca pilot de elicopter, pentru a petrece această săptămână alături de soţia sa, în reşedinţa cuplului princiar, Palatul Kensington.

  Ducesa de Cambridge a petrecut weekendul trecut în reşedinţa părinţilor ei, Carole şi Michael Middleton, în comitatul Berkshire, în timp ce soţul ei a participat la un meci de polo organizat în scopuri caritabile.

  Pe 3 decembrie 2012, la peste un an şi jumătate de la nunta lor somptuoasă, prinţul William şi soţia sa, Catherine, au anunţat că vor avea primul lor copil, viitorul moştenitor al tronului Marii Britanii, iar această veste era aşteptată cu înfrigurare şi speranţă, de multe luni, de întregul regat.

  William, fiul prinţului Charles şi al prinţesei Diana, s-a căsătorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011, la Londra, în cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmărită de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

  sursa: Mediafax  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts