More  Creatorul “Gangnam Style” va lansa un nou album. Psy lucrează într-un studio la Los Angeles

  - Advertisement -

  psy

  Cântăreţul sud-coreean Psy, devenit celebru cu piesa “Gangnam style” şi coregrafia sa inspirată din concursurile hipice, pregăteşte la Los Angeles un nou album de studio, care va fi lansat în luna septembrie.

  “Trei cântece sunt deja finalizate şi ele sunt destul de simpatice”, a scris Psy, al cărui nume real este Park Jae-sang, pe contul său de Twitter.

  “Gangnam Style” a făcut din Psy un superstar internaţional, după postarea videoclipului acestei piese pe site-ul YouTube, în vara anului 2012. De atunci, videoclipul a fost vizualizat de 1,7 miliarde de ori, doborând toate recordurile.

  Următorul single al cântăreţului asiatic, “Gentleman”, nu a avut parte de acelaşi succes, însă a generat circa 500 de milioane de vizualizări pe YouTube de la lansarea sa în luna aprilie.

  Într-un interviu recent acordat publicaţiei Sunday Times, Psy a vorbit despre dependenţa sa de alcool, descriind soju, un alcool extras din cartofi dulci, ca fiind “cel mai bun prieten” al său.

  “Dacă sunt mulţumit, beau, dacă sunt trist, beau, dacă plouă, beau, dacă soarele străluceşte, beau, dacă este cald, beau, dacă este frig, beau”, a declarat Psy.

  sursa:mediafax  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts