More  Sânge donat pentru victimele accidentelor de circulaţie

  botiz

  Un grup de circa 15 membri ai Organizaţiei Locale Botiz a Partidului Social Democrat au donat ieri sânge pentru victimele accidentelor de circulaţie. Printre donatorii care au trecut pragul Centrului de Transfuzii Sanguine (CTS) Satu Mare s-a aflat preşedintele organizaţiei, Ana Paleoca, şi vicepreşedinţii Aurel Burcuş şi Eugen Buier.
  Iniţiatorul acestei acţiuni, Geanina Bucico, membru PSD, a precizat că, pornind de la catastrofa din Muntenegru, pesediştii din Botiz au luat iniţiativa de a dona sânge pentru victimele accidentelor de circulaţie. “Ne aflăm în perioada concediilor şi a vacanţei, iar riscurile producerii accidentelor de circulaţie sunt mai mari în această perioadă. Tocmai de aceea, am decis să donăm sânge pentru eventualele victime ale acestor accidente care, sperăm noi, să fie cât mai puţine. Ne aflăm aici pentru a dona sânge atât membrii mai tineri, cât şi cei mai în vârstă”, a precizat Geanina Bucico.
  Directorul CTS, Doina Crişan, a lăudat iniţiativa membrilor PSD Botiz, afirmând că acest exemplu ar trebui urmat şi de alţi sătmăreni. “Iniţiativa membrilor PSD Botiz de a dona sânge pentru victimele accidentelor de circulaţie este lăudabilă, mai ales că tocmai cu o seară înainte a avut loc un accident de circulaţie pe raza judeţului Satu Mare a căror victime au avut nevoie de mult sânge. Sperăm că această iniţiativă va fi urmată şi de alţi sătmăreni”, a precizat Doina Crişan.

  Florin Dura

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE