More


  Senator cu adresă falsă

  - Advertisement -

  captura_valer

  Ori de câte ori are ocazia, senatorul Marian Valer se laudă cu miile de simpatizanţi din Ţara Oaşului, din Ţara Codrului, din zona Someşului şi din satele de moţi şi de maramureşeni de la frontiera cu Ungaria. De asemenea, acesta se laudă că a primit în audienţă mii de sătmăreni. Spre ghinionul său, simpatizanţii şi audienţii există doar în mintea sa afectată de cele două ischemii provocate de omniprezentele servicii secrete. Chiar dacă ar avea un singur simpatizant în judeţul nostru, acesta n-ar reuşi nicicum să se prezinte în audienţă la senatorul independent Marian Valer, afiliat mai recent grupului PPDD. Adresa postată pe site-ul Senatului nu corespunde realităţii, numitul Marian Valer fiind evacuat din spaţiul ocupat în Palatul Administrativ de mai multe luni.

  Evacuat demult din Palat
  Potrivit site-ului oficial al Senatului României, cetăţenii care vor să se prezinte în audienţă la senatorul independent Marian Valer ar trebui să-l găsească, în fiecare vineri, între orele 9.00-14.00, în Palatul Administrativ. Adresa declarată la Senat a cabinetului parlamentar este “Satu-Mare, Piaţa 25 Octombrie nr.1, etaj 8, camera 9”, adică la etajul 8 al Palatului Administrativ. Numai că adresa declarată de senatorul Marian Valer este falsă. Acesta a fost evacuat din spaţiul ocupat în Palatul Administrativ încă din luna mai a acestui an. De altfel, senatorul Marian anunţase că nu îi convine biroul respectiv din cauza facturilor prea mari pe care trebuie să le plătească din suma forfetară. Însă când a venit vorba să-şi angajeze la cabinetul parlamentar slugile care îi redactează fiţuica clandestină, cu amante cu tot, nu a mai fost atât de îngrijorat de soarta banului public. Trecând peste acest amănunt, care îi ilustrează din plin caracterul duplicitar, este deosebit de grav că numitul Marian Valer nu poate fi găsit de sătmărenii care i-au dat votul, paraşutându-l în Parlamentul României, unde freacă degeaba băncile de aproape cinci ani.

  Date de contact eronate
  Tot pe site-ul oficial al Senatului României, la rubrica persoană de contact apare numele fostului său şef de cabinet, Virgil Dragoş. Acesta nu mai are absolut nicio legătură cu senatorul independent Marian Valer de aproape o jumătate de an. La începutul lunii aprilie, Virgil Dragoş a fost instalat director executiv adjunct la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Satu Mare. Actualul său şef de cabinet pare să fie numitul Todică Victor Emanuel, care până cu puţin timp în urmă putea fi găsit în parcările oraşului, la volanul unui taximetru.
  Tot la datele de contact de pe site-ul respectiv, apare numărul de telefon 0261-710.088. În cursul zilei de ieri am sunat de mai multe ori la numărul respectiv, dar nu ne-a răspuns absolut nimeni. Ce să mai vorbim de vreun eventual număr de fax, foarte util în cazul transmiterii unei petiţii. La adresa de mail trecută pe site nici n-am mai avut curiozitatea să dăm de senatorul independent Marian Valer, care deja de mult timp nu mai reprezintă interesele sătmărenilor în Camera superioară a Parlamentului României. Cam acestea ar fi datele oficiale de contact ale senatorului Marian. Din păcate, marele ales al neamului este imposibil de contactat personal sau telefonic, deşi este plătit din banii contribuabililor sătmăreni pentru activitatea sa aproape inexistentă.

  Parazitare tăiată din faşă
  Senatorului independent Marian Valer îi plac multe lucruri, dar urăşte să plătească. După ce şi-a părăsit spaţiul din Palatul Administrativ, şi-a mutat pentru câteva zile cabinetul parlamentar în sediul fostei redacţii a cotidianului Gazeta de Nord-Vest. Acest individ a vrut astfel să paraziteze în continuare Gazeta de Nord-Vest, pe care o controla din umbră. Este vorba de aceeaşi redacţie care i-a plătit cash diverse sume de bani, pe care apoi le-a folosit în scop personal, abonamentul la telefonul mobil, deplasările inutile prin judeţ şi prin ţară, salariul mamei fiicei sale, deşi aceasta nu venea deloc la serviciu. Prin mutarea biroului senatorial, numitul Marian Valer a vrut ca redacţia Gazetei de Nord-Vest să-i ofere spaţiu gratuit, respectiv să-i plătească facturile la utilităţi. Nu a făcut prea mulţi purici prin noul sediu, fiind evacuat în mod ruşinos, cu şuturi în dos, după câteva zile.

  Ponturi pentru contactare
  Întrucât scopul declarat al Gazetei de Nord-Vest este acela de a-i ajuta pe sătmăreni, le oferim câteva ponturi utile celor care vor să se întâlnească personal cu senatorul independent Marian Valer, pentru a-i cere socoteală sau chiar şi numai pentru a-l înjura sau scuipa pentru mizeriile sale. Cel mai des poate fi întâlnit pe terasa de la Aurora, în compania slugoilor de la cabinetul parlamentar şi a nelipsitei băuturi. Dacă au norocul să dea de el în locaţia indicată, sătmărenii pot să stea de vorbă cu tot staff-ul senatorial, grupat la câte un pahar. Ar mai fi câteva cârciumi în care mai obişnuieşte să-şi facă veacul, dar asta abia spre seară, deci înafara orelor de program.
  Dacă nu dau de el la terasă, sătmărenii pot să încerce să-l caute în garajul casei de pe strada George Coşbuc nr.60 din municipiul Satu Mare. Aici îşi are sediul fiţuica clandestină editată de gaşca senatorului independent. Cazarea i-a fost oferită de omul de afaceri Sorin Cristea, complicele numitului Marian Valer într-o afacere privind obţinerea de credite cu acte false, derulată în anii 1993-1994, soldată cu un prejudiciu de aproximativ 5,14 milioane de dolari.
  În cazul în care nici aşa nu dau de Marian Valer, sătmărenii îl mai pot găsi în faţa blocului situat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Satu Mare, unde locuieşte într-un apartament situat la etajul 4. Asta dacă au răbdare să stea până noaptea târziu sau la primele ore ale dimineţii, când se întoarce acasă de la terase. De asemenea, careienii pot încerca să-l caute la colţul supermarketului Kaufland din localitate, unde se întâlneşte cu delegatul sătesc din Ianculeşti, Ciprian Chiorean, şi cu informatorul şvabo-ţigan Alex.

  Alex Ohaha  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img