More


  Solicitare aberantă la Păuleşti!

  - Advertisement -

   paulesti

  Şedinţă cu scântei ieri la Consiliul Local Păuleşti în cadrul căreia consilierul local PDL, Zenoviu Stelian Bontea, a solicitat, printr-un proiect de hotărâre, interzicerea opririi autoturismelor pe strada Viorele, stradă pe care acesta locuieşte. Având suspiciuni că este vorba despre un interes personal, consilierii locali au amânat acest punct de pe ordinea de zi pentru o şedinţă viitoare, solicitându-i totodată lui Bontea să prezinte şi o listă cu semnături din partea locuitorilor de pe strada respectivă.

  Şedinţa extraordinară de ieri a Consiliului Local Păuleşti, care a avut doar două puncte pe ordinea de zi, a fost destul de disputată, consilierul local PDL, Zenoviu Stelian Bontea, având tot timpul ceva de obiectat, enervându-şi de multe ori colegii. Spre exemplu, la primul punct de pe ordinea de zi, aprobarea Organigramei şi a Statului de Funcţii al aparatului propriu al primarului comunei Păuleşti, după ce secretarul primăriei a prezentat organigrama, care a primit aviz favorabil din partea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, şi a nominalizat ocupanţii funcţiilor, consilierul PDL a avut mai multe obiecţii, afirmând că nu există niciun aviz din partea comisiilor de specialitate şi că modelul de organigramă nu este corect constituit. A urmat un schimb de replici cu secretarul comunei, Eva Sava, lucru ce a dus la enervarea celorlalţi consilieri. În cele din urmă, acest proiect de hotărâre a fost votat.
  În partea a doua a şedinţei, s-a discutat despre propunerea făcută de acelaşi consilier PDL care a solicitat Consiliului Local să voteze interzicerea opririlor pe strada Viorele, stradă pe care Bontea locuieşte. Acesta a motivat cererea sa prin faptul că strada este foarte îngustă şi se află lângă un local de la intrarea în comuna Păuleşti, şi că atunci când aici sunt organizate evenimente sunt multe maşini parcate pe această stradă, blocând-o. Viceprimarul Valer Şuta a precizat că pentru o astfel de hotărâre este nevoie de un aviz din partea Poliţiei. Mai mult decât atât, viceprimarul a mai declarat că printre consilierii locali există suspiciuni cum că această solicitare ar fi fost depusă de consilierul PDL având un anumit interes propriu şi i-a cerut acestuia ca la una dintre şedinţele viitoare să aducă şi o listă cu semnături a locuitorilor de pe strada respectivă tocmai pentru a elimina aceste suspiciuni. Astfel că, la propunerea viceprimarului, consilierii locali au votat amânarea acestui punct de pe ordinea de zi pentru o şedinţă viitoare.
  Prezent la şedinţă, primarul Iosif Nagy a solicitat consilierilor să fie convocată o şedinţă în cel mai scurt timp posibil pentru a fi votată suma necesară organizării Zilei comunei, nefiind fixată o dată anume.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare