More  Transport în comun gratuit pentru pensionarii sătmăreni

  - Advertisement -

  simion-ivan-dorel-coica

  La iniţiativa primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, pensionarii vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Satu Mare. Începând cu data de 15 iulie 2013, în baza hotărârii Consiliului Local al municipiului Satu Mare se introduce facilitatea de călătorie gratuită pe traseele de transport în comun ale Transurban S.A, pentru toţi pensionarii la limită de vârstă cu domiciliul în Satu Mare şi cu pensii mai mici de 500 lei, a declarat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Dorel Coica.

  Pentru a beneficia de această facilitate, începând cu data de 10 iulie 2013, persoanele care se încadrează în această categorie sunt aşteptate la chioşcurile de bilete ale Transurban S.A. cu o poză 2/3 (poză tip buletin), actul de identitate şi un cupon de pensie din ultimile 3 luni în copie sau original, pentru a-şi ridica legitimaţia de călătorie gratuită valabilă un an, precum şi abonamentul lunar de călătorie gratuită. La expirarea valabilităţii abonamentului lunar, beneficiarii acestuia se vor prezenta la chioşcurile Transurban S.A. cu un talon de pensie în copie sau original şi cu abonamentul expirat pentru reînnoirea acestuia, a declarat directorul Transurban Satu Mare, Ivan Simion.

  “Rugăm persoanele beneficiare ale acestor facilităţi să prezinte ambele documente, atât Legitimaţia de transport gratuit cât şi Abonamentul lunar gratuit la controlul efectuat pe mijloacele de transport în comun”, a declarat primarul Dorel Coica. Edilul şef a adăugat că regretă faptul că, la ultima şedinţă, consilierii locali UDMR au respins proiectul privind fosta Şcoala generală nr.13, urmând ca proiectul de hotărâre să fie reintrodus pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Local Satu Mare.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts