Vacanța se încheie azi la Olimpiaolimpia-satu-mare

Ședința de simbata a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal trebuia să lămurească lucrurile inclusiv la nivelul ligii secunde. Se discuta despre o reconfigurare a celor două serii, trecându-se din nou de la 14 la 16 formații și, plecând de aici, să se fixeze o dată la care să înceapă noua ediție de campionat.

Membrii CE au abordat și rezolvat problema arzătoare din primul eșalon. După ce Universitatea Cluj și-a câștigat dreptatea la TAS și va fi automat reprimită în Liga 1, federalii erau nevoiți să numească și cea de-a 18-a competitoare. Până la urmă, s-a mers pe varianta unui baraj între Rapid – Chiajna, învingătoarea din partida de peste o săptămână urmând să continue în elită. Când pe ordinea de zi urmau problemele ligii secunde, între Ion Crăciunescu, șeful Comisiei Centrale de Arbitri și Mircea Sandu, președintele FRF, a izbucnit un conflict verbal, ce s-a lăsat cu jigniri și amenințări din partea fostului mare cavaler al fluierului.

Prin urmare, ședința Comitetului Executiv al Federației s-a încheiat subit, iar despre eșalonul secund se va discuta într-un Comitet de Urgență ce va avea loc, cel mai probabil, miercuri. Cu această ocazie, va afla și Olimpia câți adversari va avea în campionat, dar și când va disputa prima partidă oficială în noua stagiune.

Altfel, lotul Olimpiei se reunește azi la stadion, urmînd ca de mîine jucătorii să intre în programul normal de pregătire și să efectueze vizitele medicale. Rămâne de văzut de asemenea care vor fi noutățile din lot în condițiile în care se vorbește de revenirea acasă a jucătorilor Heil, Zsiga, Schwarczkopf, Munteanu, Brata și chiar de cea a lui Dulcea.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts