More


  Alec Baldwin a agresat un fotograf

  - Advertisement -

  alec-baldwin

   

  Actorul Alec Baldwin a agresat, marţi după-amiază, un fotograf care îl urmărea şi încerca în mod insistent să îi facă fotografii soţiei starului, Hilaria.

  Potrivit sursei citate, Alec Baldwin nu a fost niciodată un fan al paparazzilor. Iar, marţi după-amiază, un paparazzo a resimţit pe propria piele furia lui Alec Baldwin, după ce a încercat să îi facă fotografii actorului şi soţiei sale, Hilaria, la câteva zile după ce aceasta a născut o fetiţă, informează huffingtonpost.com.

  Incidentul s-a întâmplat în Greenwich Village din New York. Cuplul se plimba în momentul în care a fost acostat de mai mulţi fotografi, aceştia încercând să o fotografieze pe soţia actorului la câteva zile după ce aceasta a născut. O sursă a declarat că unul dintre fotografi a fost foarte insistent şi “chiar a hărţuit-o” pe Hilaria, urmărind-o într-un magazin. Apoi, Baldwin l-a prins pe fotograf şi l-a împins într-o maşină parcată, în timp ce ceilalţi paparazzi au surprins în imagini întregul incident.

  Potrivit New York Daily News, fotograful a chemat poliţia, care s-a deplasat la faţa locului. Nicio plângere însă nu a fost depusă în urma acestui incident, după cum a declarat un reprezentat al poliţiei din New York pentru TMZ.

  Actorul Alec Baldwin a devenit tată pentru a doua oară, soţia lui, Hilaria, dând naştere unei fetiţe, vineri, la spitalul Mount Sinai din New York. Fetiţa cuplului a primit numele Carmen Gabriela. Fetiţa este primul copil al cuplului, Alec Baldwin având o fată de 17 ani cu fosta lui soţie, Kim Basinger.

  Alec Baldwin, în vârstă de 54 de ani, s-a căsătorit cu Hilaria Thomas, instructor de yoga, care este cu 26 de ani mai tânără, în iulie 2012, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată la New York.

  Alec Baldwin a fost căsătorit între anii 1993 şi 2002 cu actriţa Kim Basinger, cu care are o fiică, Ireland, născută în 1995.

  Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul “30 Rock”.

  Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum “Ghinionistul/ The Cooler” (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria “cel mai bun actor într-un rol secundar”. Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinţi. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune “30 Rock”, şi a prezentat “Saturday Night Live”, o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

  Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul “E tare complicat!/ It’s Complicated”, alături de Meryl Streep şi Steve Martin.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img