Corina Creţu: Unele din fotografiile furate şi publicate nu au legătură cu PowellEurodeputatul PSD Corina Creţu afirmă că unele dintre fotografiile publicate de site-uri din ţară şi care i-au fost furate din contul său personal de e-mail nu au niciun fel de legătură cu ceea ce se numeşte corespondenţa sa cu fostul secretar de stat al SUA, Colin Powell. “Unele site-uri din ţară publică fotografii care reamintesc opiniei publice au fost furate din contul meu personal de e-mail prin-un act de piraterie informatică. Unele din aceste fotografii nu au nici un fel de legătură cu ceea ce se numeşte “corespondenţa mea cu Colin Powell” pur şi simplu făceau parte dintre amintirile mele personale, alături de alte zeci de fotografii din acel cont, de familie sau din activitatea mea profesională”, precizează Creţu, într-o postare făcută sâmbătă pe contul său de Facebook. Ea mai menţionează că folosirea publică a acestor fotografii este un abuz şi îi încalcă dreptul la viaţă privată. “Consider un abuz folosirea publică a acestor poze care au fost obţinute prin violarea corespondenţei şi care îmi încalcă dreptul elementar la viaţă privată”, mai spune eurodeputatul PSD.
Fostul secretar de Stat american Colin Powell a fost nevoit să ofere clarificări despre relaţia sa cu Corina Creţu, după ce un hacker a postat un link spre o corespondenţă prin e-mail între cei doi pe pagina sa de Facebook, insistând că nu i-a fost necredincios soţiei sale, Alma, scrie presa. Potrivit mai multor publicaţii, între care The Daily Mail, Huffington Post, New York Daily News şi postului american de televiziune Fox News, fostul general a răspuns joi unor întrebări din partea site-ului The Smoking Gun.com, afirmând că nu şi-a înşelat soţia – cu care este căsătorit de aproximativ 50 de ani, cu Creţu, în prezent europarlamentar PSD, după ce e-mailuri “de natură foarte personală” au fost făcute publice. În aceste e-mailuri, Creţu îl numeşte pe Powell, originar din Bronx, New York, “dragostea vieţii mele” şi sugerează că scrie despre o poveste de dragoste mai veche, potrivit TheSmokingGun.com.
Corina Creţu, membră a Partidului Social-Democrat (PSD), a fost aleasă în 2007 membră a Parlamentului European (PE). În prezent, ea este vicepreşedintă a grupului Alianţei Progresive a Socialiştilor şi Democraţilor în PE. Ea s-a căsătorit de curând.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts