More


  Delaţiunea l-a doborât pe Che Guevara

  - Advertisement -

  valer_sri

  Senatorul independent Marian Valer, care a recunoscut în mod public că are probleme cu căpăţâna, nu este prea stabil din fire. După ce a pozat în marele urmaş revoluţionar al lui Che Guevara pe meleagurile sătmărene, îmbrăcat mai tot timpul în uniformă militară, la începutul verii a schimbat brusc linia. S-a reprofilat imediat, devenind un adevărat maestru al delaţiunilor. Zeci de oameni sunt purtaţi acum pe drumuri din cauza delaţiunilor acestui individ care suferă cu capul. Acesta poate fi văzut tot mai des cu cămaşa transpirată, ochii încercănaţi şi privirea pierdută, pe la DNA, Parchet sau Poliţie. Culmea tupeului e că acest senator bolnav la cap, declarat recent incompatibil, visează să reintre în Procuratură. Vai şi amar de ţara noastră dacă acest coşmar va deveni realitate.

  Un adevărat clovn în uniformă
  Senatorul independent Marian Valer a devenit celebru în întreaga ţară cu obsesia sa pentru Che Guevara şi apariţiile sale comice în uniformă militară. Protestele din ianuarie 2012 au constituit o deosebită ocazie pentru numitul Marian Valer pentru a-şi etala uniforma militară din dotare, asortată cu celebra sa portavoce cu baterii şi fesul negru cumpărat taman de la Viena. Întrucât nu a dorit să fie singurul clovn al protestelor, senatorul independent i-a obligat şi pe tinerii social-democraţi să se îmbrace în uniforme militare cumpărate din banii partidului. Fără să-şi dea seama că ieşirile sale în uniformă provocau hohote de râs inclusiv în rândul subordonaţilor săi pe linie de partid, senatorul Marian a continuat să-şi facă apariţia în celebra uniformă militară la diverse evenimente publice.
  Jurnaliştii sătmăreni au început să facă şi ei mişto de uniforma lui Marian Valer. Uniforma de camuflaj, tricourile şi cărţile cu Che Guevara expuse la vedere constituiau subiect de mişto la adresa senatorului în timpul interminabilelor sale conferinţe de presă susţinute la fostul birou parlamentar din Palatul Administrativ. Ziariştii se abţineau cu greu să nu izbucnească în râs în timp ce Marian Valer îşi debita acuzaţiile nefondate la adresa victimelor care îi intraseră în colimator.

  Poreclit senatorul Che Guevara
  După ce a fost îndepărtat de la conducerea Organizaţiei Judeţene Satu Mare a PSD, iar ulterior a fost dat afară din partid, senatorul Marian a renunţat brusc la hilarele sale apariţii în uniformă militară. Sosirea verii i-a curmat brusc apetitul pentru Che Guevara. Acesta a încercat să-şi redobândească imaginea de senator serios şi întreg la cap, dar era deja prea târziu. Deja îşi câştigase porecla de “senatorul Che Guevara” în presa naţională. “Senatorul Valer Marian pare un personaj desprins din filmele hollywoodiene. El povesteşte că a fost monitorizat cu elicopterul de serviciile secrete şi că americanii au făcut presiuni să fie dat deoparte din conducerea PSD. În semn de protest, Marian s-a autosuspendat din PSD”, este caracterizat senatorul sătmărean în articolul intitulat “Valer Marian, senatorul “Che Guevara”: Urmărit cu elicopterul de SRI şi oprimat de americani”, postat pe site-ul ziare.com.
  Obsesia pentru Che Guevara a fost taxată şi de jurnaliştii de la Realitatea TV. “Marian este demn de un personaj de film american, cu spioni, conspiraţii şi combinaţii economico- politice în care sunt implicate serviciile de informaţii şi procuratură. Teza sa principală este aceea că Parchetele din România au devenit anexele Serviciului Român de Informaţii şi că societatea noastră este umplută la cel mai înalt nivel de ofiţeri sub acoperire. Consilierul său parlamentar este fostul jurnalist Ovidiu Ohanesian, răpit în Irak în 2005. Ohanesian este şi el adeptul teoriilor conspiraţioniste şi – deşi este un jurnalist de investigaţie redutabil – după ce a început să vorbească public despre “cazul răpirii din Irak” a rămas pe drumuri, fără slujbă, un paria al breslei din care a făcut parte. Ohanesian a fost până la acel episod un jurnalist recunoscut şi premiat pentru activitatea sa. Acum Ohanesian luptă pe acelaşi front cu senatorul Marian, cel poreclit nu întâmplător “senatorul Che Guevara”. Recent, după ce timp de patru ani în Opoziţie a spus vrute şi nevrute despre Băsescu, brusc Marian a schimbat macazul”, a fost prezentarea făcută lui Marian Valer la emisiunea “Dosar de politician”.

  Abandonat de simpatizanţii închipuiţi
  Numitul Marian Valer s-a săturat brusc să se joace de-a Che Guevara în această vară. Răuvoitorii spun că a renunţat la uniformă pentru că i s-a murdărit şi nu a găsit pe nimeni să o ducă la curăţat. Fără uniformă, senatorul independent Marian Valer a devenit un cu totul alt om. Nu a mai ameninţat cu crearea de organizaţii paramilitare extremiste şi nu a mai ameninţat cu organizarea de manifestaţii violente. Probabil că a fost dezamăgit că niciun simpatizant de-al său, asta pentru ca nu are simpatizanti nimeni nu il poate suporta,fie el din zona Oaşului, a Codrului, din zona Someşului sau din satele de moţi şi maramureşeni de la graniţa cu Ungaria, nu s-a prezentat la mitingul pe care l-a convocat în ziua Conferinţei judeţene de alegeri a PSD Satu Mare, când Mircea Govor a fost ales preşedinte al organizaţiei.

  Delatorul de serviciu al Sătmarului
  Peste noapte, senatorul independent Marian Valer a devenit un delator profesionist. Umblând cu cămaşa transpirată, ochii încercănaţi şi privirea pierdută, a umplut DNA, Parchetul şi Poliţia cu zecile sale de denunţuri calomnioase. A intrat din nou în atenţia presei centrale, care l-a abandonat imediat ce a realizat că acuzaţiile sale mincinoase nu sunt însoţite de absolut nicio probă. Zeci de oameni sunt purtaţi pe drumuri din cauza delaţiunilor acestui individ, care ocupă încă funcţia de senator, deşi a recunoscut cu propria-i guriţă că are probleme cu capul, având perioade când e pur şi simplu o “legumă” din punct de vedere intelectual. Cu alte cuvinte, recunoaşte singur că e varză. Noroc că Agenţia Naţională de Integritate l-a declarat recent incompatibil.
  Însă partea cea mai comică este că acest individ, fost procuror comunist, homosexual dovedit de securişti, jurist implicat în devalizarea unei bănci, director şantajist şi şpăgar de ziar, senator bolnav cu capul şi incompatibil, visează să reintre în Procuratură. Cel puţin aşa se laudă numitul Marian că aceasta îi va fi răsplata pentru numeroasele sale delaţiuni depuse împotriva adversarilor săi, cu care a fost prieten la cataramă până acum câteva luni.

  Alex OHAHA  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Pierdut sac…

  0
  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare