More

  Fergie de la The Black Eyed Peas a născut un băieţel

  Fergie-and-actor-Josh-Duhamel-2237342

  Fergie, solista grupului The Black Eyed Peas, a născut un băieţel, joi, într-un spital din Los Angeles, a anunţat purtătorul de cuvânt al soţului ei, actorul Josh Duhamel, informează Reuters.

  Axl Jack Duhamel a cântărit la naştere 3,5 kilograme, a spus Ruth Bernstein, purtătorul de cuvânt al lui Duhamel.

  Acesta este primul copil atât pentru Fergie – care, recent, şi-a schimbat oficial numele din Stacy Ann Ferguson în pseudonimul artistic -, cât şi pentru Duhamel.

  Fergie, în vârstă de 38 de ani, şi Josh Duhamel, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit în ianuarie 2009, după o relaţie de cinci ani.

  În 2006, Fergie a lansat un album solo, intitulat “The Duchess”, care a inclus două piese care au ajuns No.1 în topul Billboard Hot 100: “London Bridge” şi “Big Girls Don’t Cry”.

  Trupa The Black Eyed Peas, compusă din Fergie, Will.i.am, Apl.de.ap şi Taboo, a obţinut şase premii Grammy, iar albumele formaţiei s-au vândut în peste 56 de milioane de exemplare în întreaga lume. Trupa americană a concertat şi la Bucureşti, în septembrie 2007.

  Josh Duhamel s-a remarcat în filmele din seria “Transformers”, precum şi în lungmetrajele “Refugiu pentru viaţă/ Safe Haven” (2013), “De anul nou/ New Year’s Eve” (2011), “Viaţa aşa cum este ea/ Life as We Know It” (2010) şi “Amor la Roma/ When in Rome” (2010).

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE