More


  Filmul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei ,”Avatar”, va avea trei continuări. Când vor fi lansate acestea

  - Advertisement -

  avatar_high_resolution-wide

  Regizorul canadian James Cameron a confirmat faptul că filmul “Avatar”, pe care l-a regizat în 2009, va avea trei continuări.

  Cineastul canadian a abandonat toate celelelalte proiecte ale sale pentru a se concentra asupra acestor trei continuări ale filmului “Avatar”, lungmetrajul cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei – 2,7 miliarde de dolari.

  James Cameron a realizat în ultimele luni o serie de filmări subacvatice pentru cel de-al doilea film din seria “Avatar”, a cărui acţiune se va desfăşura sub apă, şi a lăsat să se înţeleagă la începutul acestui an că este foarte tentat de ideea ca această franciză să fie alcătuită din patru filme, informează contactmusic.com.

  Joi, regizorul canadian a confirmat faptul că pelicula originală din 2009 va fi urmată de o trilogie, spunând că a luat această decizie după ce a înţeles că are la dispoziţie un subiect suficient de complex pentru a realiza acest lucru.

  “Să construiesc universul pe care l-am creat pentru «Avatar» a fost o experienţă rară, incredibilă, generatoare de multe satisfacţii. Scriind scenariile pentru noile filme, am înţeles că universul «Avatar», intriga în sine şi personajele au devenit mult mai complexe decât anticipasem şi a devenit evident faptul că două filme nu vor fi suficiente pentru a capta tot ce voiam să prezint pe marele ecran”, a declarat James Cameron.

  Cele trei filme noi din seria “Avatar” vor fi filmate împreună, fără pauze între ele, însă vor fi lansate succesiv, în 2016, 2017 şi 2018.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare