More

  FORBES: Topul CELEBRITĂŢILOR cu cele mai mari câştiguri

  madonna-win-read

  Madonna este celebritatea cu cele mai mari câştiguri, potrivit tradiţionalului top Forbes, dat publicităţii luni, cântăreaţa americană în vârstă de 55 de ani obţinând 125 de milioane de dolari în ultimul an.

  Cea mai mare parte a câştigurilor cântăreţei provin din turneul susţinut în ultimul an – “MDNA Tour” -, care a avut încasări de 305 milioane de dolari, dar şi din colecţiile sale de haine, parfumuri şi alte investiţii.

  Pe poziţia a doua în topul Forbes se află regizorul Steven Spielberg, al cărui film “Lincoln” a fost un mare succes anul trecut.  Cineastul a avut câştiguri de 100 de milioane de dolari în perioada iunie 2012 – iunie2013, majoritatea provenind însă de la filme vechi din catalogul său, precum “E.T.: Extraterestrul” şi “Jurassic Park”, care continuă să aducă încasări.

  Pe poziţia a treia, cu câştiguri de 95 de milioane de dolari, se află autoarea seriei erotice de succes “50 Shades of Grey”, E.L. James, alături de vedeta radio Howard Stern şi producătorul muzical şi TV Simon Cowell.

  Topul 10 al celebrităţilor cu cele mai mari câştiguri în ultimul an este completat de scriitorul James Patterson(91 de milioane de dolari) – despre care Forbes scrie că este cel mai bine vândut autor din toate timpurile -, urmat de comentatorul politic Glenn Beck (90 de milioane de dolari), regizorul Michael Bay (82 de milioane de dolari), producătorul de cinema Jerry Bruckheimer (80 de milioane de dolari) şi cântăreaţa Lady Gaga (80 de milioane de dolari).

  Forbes realizează acest top anual al celebrităţilor cu cele mai mari câştiguri pe baza informaţiilor oferite de agenţi, manageri, producători etc. Cifrele nu reflectă deduceri de taxe, onorarii ale agenţilor şi alte “cheltuieli ale celebrităţilor”.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE