More


  Furturile din locuinţă au scăzut cu 16% în primul semestru

  - Advertisement -

       În primele şase luni ale anului 2013 s-a înregistrat prima tendinţă de scădere a furturilor din locuinţă din ultimii trei ani, cu aproximativ 6% a infracţiunilor sesizate, respectiv cu 16% a infracţiunilor constatate.
  Poliţia Română a demarat în luna mai Campania “Nu-ţi scăpa casa din ochi!”, perioada de implementare a acesteia fiind până la sfârşitul lunii iulie. La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, poliţiştii din structurile de prevenire şi proximitate au organizat şi susţinut numeroase activităţi de prevenire, cu atât mai mult cu cât prevenirea furturilor din locuinţe reprezintă o prioritate a Poliţiei sătmărene şi în acest an, justificată prin numărul de infracţiuni aflat în creştere în ultimii ani.
  În prima parte a campaniei derulate de poliţiştii sătmăreni au fost distribuite 5.000 de scrisori cu recomandări pentru creşterea gradului de siguranţă a locuinţei cetăţenilor de la blocuri, în toate oraşele din judeţ.
  Ultimele două acţiuni din cadrul campaniei au fost organizate marţi la Carei, în zona Parcului Dendrologic, dar şi în zona Ştrandului Termal, şi miercuri la Tăşnad, în Staţiunea Balneară. Cu această ocazie au fost distribuite peste 300 de broşuri informative, alte câteva sute de materiale urmând a fi distribuite la intrarea în ştrand în perioada următoare prin aportul oferit de conducerea acestei unităţi, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare.
  Pavel Prodaniuc  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare