More


  Gigi Becali, tratat regeşte în inchisoare! VIDEO!

  - Advertisement -

  becali_pentenciar_17009300_46450500

  România TV a difuzat miercuri seara imagini exclusive cu Gigi Becali din închisoare. În pantaloni scurţi şi relaxat, Gigi Becali este acelaşi şi după gratii. Nu şi-a pierdut din verva binecunoscută şi nici nu are cum atâta vreme cât se bucură de respectul şi atenţia colegilor de detenţie, care din când în când îl răsplătesc cu un masaj.

  În înregistrare se poate vedea cum Gigi Becali, îmbrăcat în pantaloni scurţi, se află în curtea penitenciarului, pe o băncuţă, şi stă de vorbă, relaxat, cu alţi deţinuţi. Binedispus şi cu chef de glume, Becali stă de vorbă cu cei din jur. Unul chiar îi aduce o cană cu apă, în timp ce finanţatorul Stelei îşi face încălzirea înainte de masaj.

  După ce face mai multe exerciţii fizice, unul dintre deţinuţi vine la Gigi Becali. Fostul politician se întinde pe băncuţă, iar colegul lui începe să-i maseze fiecare parte a corpului.

  Potrivit europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, cel care îi face masaj lui Gigi Becali este omul de afaceri Marius Locic.

  Conducerea penitenciarului Jilava a declanşat o anchetă pentru a identifica persoana care l-a filmat pe Gigi Becali la închisoare cu telefonul mobil, informează România TV. Telefoanele mobile sunt interzise în închisoare, cu toate astea ele ajung în posesia deţinuţilor.
  ____
  CLICK AICI PENTRU VIDEO!
  ____
  În data de 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul “Valiza”, el având la activ alte două condamnări de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi dosarul privind sechestrarea de persoane.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img