Gura bate nurulVa fi fiind selecţionerul naţionalei de fotbal, Victor Piţurcă, un ins cu trecut în barbut – scuzaţi rima -, dar chiar şi aşa parcă nu se cuvine să fie luat cu roaba de fitecine şi vărsat în cine ştie ce gropi ale unor mânii de prăsilă. Recapitulând, l-a luat la refec de i-au mers fulgii şi vitaminele Anamaria Prodan Reghecampf, după ce selecţionerul a zis, de bunăvoie şi nesilit de nimeni, că n-o să mai aibă ce vorbi cu antrenorul Stelei, din moment ce acesta s-a încumetat a spune că jucătorii lui (adică cei ai Stelei) convocaţi la prima reprezentativă revin la club mai durdulii şi mai obosiţi. Drept e că Laurenţiu Reghecampf o fi spus-o cu o oarecare ironie. Tot atât de adevărat e că, mânat de orgoliile lui, Piţi a reacţionat ca… Piţi. Adică zicând că n-o să mai vorbească, orice ar fi, cu Reghe, fiindcă s-a simţit siderat după cele spuse de ăl de l-a siderat. Cum orice om are dreptul de a fi siderat, probabil că era bine să fie înţeles şi Piţurcă din acest punct de vedere. N-a fost însă să fie aşa! Într-o dispută oarecum moleşită între doi bărbaţi, care nu anunţa mai nimic legat de mari războaie ulterioare, a intervenit, ca nevasta-n lapte, soţia antrenorului Stelei, onorabila doamnă Anamaria, care mai că nu i-a sugerat lui Piţurcă să meargă-n antrenoratul cui l-a făcut! De ce şi-a băgat nasul aici preacinstita doamnă Anamaria, asta era greu de prognozat până şi de către Administraţia Naţională de Meteorologie.

E normal să îţi aperi soţul atunci când se ia cineva de el, însă nu e firesc să o faci ca o ţaţă. În acest caz, respectabila doamnă Anamaria l-a făcut pe Piţurcă varză a la Dâmboviţa, pur şi simplu, de la incompetent până la necunoscător de oase sau muşchi. N-are nici Piţurcă toată ţigla pe casă, cum se spune, dar, în cazul cu pricina, dacă avea de împărţit ceva cu Reghecampf, trebuia să o facă, totuşi, cu el, iar nu cu ea. Va fi fiind madam Anamaria o cucoană nurlie, numai că uneori ar trebui să priceapă că gura bate nurul. L-ar scăpa de penibil şi pe bărbatul ei, care află în pauza de hidratare de la antrenamente ce zăpăceli a mai spus nevastă-sa prin presă.

PS: Fără supărare, coniţă Anamaria, indiferent cum am lua-o şi cum am da-o de pământ ori de perete, deocamdată Piţurcă are mai multe realizări şi ca jucător, şi ca antrenor decât protejatul de soţ al matale. Zic asta pârdalnicele alea de cifre, nu nişte ziarişti ursuzi.

Tiberiu Sabo

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts